Mersin'de anne-kız tabanca ile vurularak öldürüldü!

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde anne ile kızı tabanca ile vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından annenin kayınbiraderi şüpheli olarak aranıyor.

GİRİŞ 26.07.2025 12:40 GÜNCELLEME 26.07.2025 12:46

Edinilen bilgiye göre, olay, gece saatlerinde Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde meydana geldi. Gece yarısı duyulan silah sesleri üzerine çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kapı önünde kanlar içerisinde yerde yatan iki kadını gören ekipler, yaptıkları ilk incelemede Türkan Söylemez’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan kızı Aygül Çınar ise sağlık ekiplerince ambulansla Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Aygül Çınar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, anne ve kızının başlarından tabanca ile vurulduğu tespit edildi.

Olayın ardından Türkan Söylemez’in kayınbiraderinin cinayet zanlısı olarak arandığı, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'e balistik füzeli saldırı! Sirenler çaldı! Saldırıyı üstlendiler: Filistin için
ABD'de ölen fenomen Yağmur Taktaş'ın sevgilisi hakkında yakalama kararı