18 yaşındaki Töre, evinin banyosunda ölü bulundu

Diyarbakır'da Töre Kurt (18) genç kız, evinin banyosunda av tüfeğiyle vurulmuş halde ölü bulundu.

18 yaşındaki Töre, evinin banyosunda ölü bulundu
18 yaşındaki Töre, evinin banyosunda ölü bulundu
GİRİŞ 15.09.2025 17:52 GÜNCELLEME 15.09.2025 17:52

Olay, öğle saatlerinde, Bağlar ilçesi Sakallı Mahallesi Beykaya Mezrası'nda meydana geldi. Töre Kurt, evinin banyosunda av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.

İhbarla adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kontrolde Kurt’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Bağlar Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından Kurt’un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'de sular durulmuyor: Gürsel Tekin’den yeni açıklama
Son dakika haberi: Karar sonrası Kılıçdaroğlu kanadından sert salvolar: Uyarıyorum...