İlknur'u bıçaklayıp öldüren eski eşi tutuklandı

Çankırı'da eski eşi İlknur Kertlez'i (40) bıçaklayarak öldüren Selami Yılmaz (43) tutuklandı.

İlknur'u bıçaklayıp öldüren eski eşi tutuklandı
İlknur'u bıçaklayıp öldüren eski eşi tutuklandı
GİRİŞ 24.10.2025 14:17 GÜNCELLEME 24.10.2025 14:17

Çankırı Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi İlknur Kertlez, önceki gün sabah saatlerinde Buğdaypazarı Mahallesi Burçak Sokak'ta işe giderken eski eşi Selami Yılmaz ile karşılaştı.

Yılmaz, üzerinde bulunan bıçakla Kertlez’i bıçaklayıp, kaçtı. İlknur Kertlez, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Selami Yılmaz ise olaydan sonra Yapraklı yolu üzerinde aynı bıçakla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Yılmaz, 2 gün sonra taburcu edilerek gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selami Yılmaz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlknur Kertlez'in cenazesi dün memleketi Korgun ilçesine bağlı Buğay köyünde toprağa verilmişti.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Bayramı gösterisinde duygulandıran anlar: Kızı için atkısıyla minderleri sildi
Sinop merkezli 6 ilde 'siber' operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı