Üniversitede iki grup arasında kavga! Maskeli saldırganlar devreye girdi...

Hacettepe Üniversitesi'nde 2 karşıt grup arasında kavga çıktı. Maskeli saldırganların da olduğu palalı, taşlı ve sopalı kavgada 2 öğrenci yaralandı. Olaya karıştıkları belirlenen 23 şüpheli gözaltına alındı.

Üniversitede iki grup arasında kavga! Maskeli saldırganlar devreye girdi...
Üniversitede iki grup arasında kavga! Maskeli saldırganlar devreye girdi...
GİRİŞ 28.10.2025 13:06 GÜNCELLEME 28.10.2025 13:06

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi'nde çıkan taşlı ve sopalı kavgada 2 öğrenci yaralandı, olayla ilgili 23 şüpheli gözaltına alındı.

AA'da yer alan habere göre Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi bahçesinde henüz bilinmeyen nedenle öğrenciler arasında tartışma çıktı.

2 ÖĞRENCİ YARALANDI

Tartışmanın taşlı ve sopalı kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada yaralanan 2 öğrenci sağlık ekiplerince Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

23 GÖZALTI VAR

Olaya karıştıkları belirlenen 23 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin fakülte ve hastanedeki tedbirlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan kavgada pala da kullanıldığı ve kavgaya karışan bazı saldırganların maskeli olduğu belirtildi.

KAYNAK: AA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 10 saat önce Şikayet Et
    Hazıır eğitimli casuslarımızda var ki, ülkemizi karıştırmak isteyen itrail için tam bir fırsat.
    Cevapla
  • Misafir 2 10 saat önce Şikayet Et
    Maskeli saldırganlar, örgüt işidir. En ağır ceza ile cezalandırılmaz ise itrail uşakları ülkemizi karıştırmak için ellerinden geleni (itrail desteği ile) fazladı ile yaparak ülkemizi karıştırmayı deneyeceklerdir.
    Cevapla
  • Erkan 11 saat önce Şikayet Et
    Karşıt grup kim .yazsanıza .. PKK lılarla miliyetçiler diye..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci deprem bölgesini görünce şok oldu! 'Adam yapmış'
Cumhurbaşkanı Erdoğan törene Togg'un limuzin modeli ile geldi!