Kahramanmaraş merkezli fuhuş soruşturmasında 11 tutuklama

Kahramanmaraş'ta jandarma tarafından deşifre edilen ve işlettikleri masaj salonlarında çalışanları fuhşa zorlayan suç örgütüne yönelik operasyon gözaltına alınan, aralarında örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 11 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli fuhuş soruşturmasında 11 tutuklama
Kahramanmaraş merkezli fuhuş soruşturmasında 11 tutuklama
GİRİŞ 10.01.2026 15:29 GÜNCELLEME 10.01.2026 15:29

Kahramanmaraş'ta ihbar sonrası harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı, özel bir ekip kurarak fuhşa zorlayan suç örgütünü deşifre etti.

Aylar süren takip sonunda örgütün F.T. (50) ve M.U.Ç. (37) tarafından yönetildiği, il merkezinde 5 farklı masaj salonu işlettiği, buralarda masaj adı altında para karşılığında fuhuş yaptırıldığı, çalışmak istemeyenlerin de zorla fuhşa zorlandığı belirlendi.

4 İLDE OPERASYON

6 Ocak'ta Kahramanmaraş, Hatay, Ankara ve Antalya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında 1 avukatın da olduğu 16 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda; 3 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, 3 dizüstü bilgisayar, çok miktarda para, para sayma makinesi ile bilgisayar harddiski ele geçirildi.

Jandarmaya götürülen şüphelilerden 2'si sorgularının ardından serbest bırakılırken, 14'ü 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak yönetmek', 'İnsan ticareti yapmak' ve 'Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, kolaylaştırmak, fuhşa aracılık etmek, fuhuş için yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Aralarında örgüt yöneticileri F.T. ve M.U.Ç.'nin de olduğu 11 kişi tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sakin 13 saat önce Şikayet Et
    Ceza varmı......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Güvenlik kaynaklarından Halep açıklaması: Sahadaki büyük provokasyon deşifre oldu!
Türkiye kararı felaketi getirdi! Hintli gazeteciden kritik analiz: Yüzde 60'ı ellerinde!