Peş peşe şüpheli kadın ölümleri! Biri evinde, diğeri iş yerinde bulundu

Batman ve Iğdır’da iki ayrı olayda genç kadınlar ölü bulundu. Batman’da evinde cansız bedeni bulunan kadınla ilgili inceleme başlatılırken, Iğdır’da iş merkezindeki ölümün cinayet mi intihar mı olduğu araştırılıyor.

GİRİŞ 07.02.2026 09:48 GÜNCELLEME 07.02.2026 11:01
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • Batman'da R.D. isimli 33 yaşındaki kadından bir süre haber alamayan yakınları, durumu yetkililere bildirdi ve kapının kırılmasıyla içeri giren ekipler, R.D.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
  • Iğdır'da bir iş merkezinde silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve C.I. isimli kadının cansız bedenine ulaştı. Olay sırasında iş yerinde bulunan İ.K. gözaltına alındı ve olayın intihar mı yoksa kasten öldürme mi olduğu yönünde soruşturma başlatıldı.

Batman, Kültür Mahallesi'nde ikamet eden R.D. isimli 33 yaşındaki kadından bir süredir haber alamayan yakınları, durumu kontrol etmek için eve geldi. 

Kapının açılmaması üzerine endişelenen yakınları, durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kapının kırılarak açılmasının ardından içeri giren ekipler, R.D.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinden görüntü

R.D.'nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Iğdır'da Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Olay yerinden görüntü

Saat 22.30 sıralarında vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş merkezinin birinci katındaki iş yerinde bir kadının cansız bedeniyle karşılaştı. 

Olay sırasında iş yerinde İ.K. isimli bir erkek şahsın da bulunduğu belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde bulunan İ.K.'yı gözaltına alırken, iş yerinde geniş çaplı inceleme yaptı.

Hayatını kaybeden C.I.

Yapılan ilk tespitlerde hayatını kaybeden kadının C.I. olduğu belirlendi. C.I.'nın cenazesi, Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, ateşlenen silahtan çıkan kurşunun iş yerinin camından çıkarak balkon camını da kırdığı tespit edildi. 

Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa kasten öldürme mi olduğu yönünde çok yönlü soruşturma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Erzurum'dan kahreden haber: 4 vatandaş öldüErzurum'dan kahreden haber: 4 vatandaş öldü

Başına odun parçası isabet eden işçi öldüBaşına odun parçası isabet eden işçi öldü

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 16
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Insan haklarini ihlal eden herkez agir ceza verilmeli cinayet idam ile cezalandirilmali
    Cevapla
  • Sassas 1 ay önce Şikayet Et
    Kim alınırsa alınsın kim üstüne alırsa alsın adam gibi yaşamak isteyen islami kurallara uymalı yok uymuyorum dersede sonuçlar ortada
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yalnız yaşam çok tehlikeli dinimiz geleneklerimiz örfümüz buna karşı demekki yaşayarak denenmiş oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah muhafaza buyursun insan kabına sığmazsa patlar
    Cevapla
  • Ramazan Özel 1 ay önce Şikayet Et
    Allah imanla yaşayıp imanlı ölmeyi nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika APP plaka ve petrol fiyatı açıklaması
Türkiye - Romanya maçının hakemi belli oldu