İran'dan sürpriz 'ABD' açıklaması!

İran Petrol Bakanı Muhsin Paknejad, İran ile ABD arasında petrol ve doğal gaz alanında iş birliği ihtimaline ilişkin her şeyin mümkün olduğunu belirtti.

GİRİŞ 20.02.2026 11:32 GÜNCELLEME 20.02.2026 11:43

İran basını, Petrol Bakanı Muhsin Paknejad'ın, iki ülke arasında devam eden müzakerelere ilişkin değerlendirmede bulunduğunu bildirdi.

Paknejad, Washington yönetimiyle, petrol ve doğal gaz sektöründe olası iş birliğine dair soruya, “Her şey mümkün” yanıtını verdi.

Bakan Paknejad, iş birliğinin fiilen hayata geçirilip geçirilmeyeceğinin ise netlik kazanmadığını ifade etti.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Gürlek’ten 'Umut Hakkı' açıklaması
20 Şubat Cuma gazete manşetleri - İşte ilk gün senaryoları! Körfez'de tansiyon yükseldi...