'Sevgili' kavgasında birbirini bıçaklayan kızlardan biri tutuklandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde aynı erkekle arkadaşlık yaptığı öne sürülen ve bu nedenle kavga edip, birbirini bıçakla yaralayan kızlardan Cankız E. (19), tutuklandı.
Olay, 6 Nisan’da saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Aynı erkekle arkadaşlık yaptıkları öne sürülen Cankız E. ile Sinem Y. (17), konuşmak üzere buluştu.
Burada çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada kızlar birbirini yaraladı. Bacağından yaralanan Sinem Y. yakındaki bir iş yerine sığınırken, Cankız E. kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem Y. ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BAĞIRAN ANNESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
Olayı haber alıp hastaneye giden Birgül B., ambulansla getirilen kızı Sinem Y.’ye, "Kızım gitme dedim sana" diye bağırdı. Sinem Y. ise annesine, "Bağırma bana" diyerek tepki gösterdi. Hastanede tedavisi süren Sinem Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS TARAFINDAN BULUNUP, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Kaçan Cankız E. de yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta polis tarafından bulunarak, hastaneye götürüldü. Hafif yaralı olan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan Cankız E.'nin ifadesinde, "Cadde üzerinde buluştuk. Önce o beni bıçakladı. Ben de o sırada elindeki bıçağı alıp, kendimi korumak için bıçakladım" dediği belirtildi. Cankız E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
-
esas 52 dakika önce Şikayet EtBıçaklama olayına değecek bir sevgili bilmiyorum. Para hava veya birine sahip olma egosu. Hangisi sevgili dediğiyle evlense belki 3 aya birbirine girer sevgili dedikleriyle. Hak hukuk nerede. 19 yaşındaki artık sabıkalı. Meşru müdafaa ile yırtarsa anca belki.Beğen
-
FaTiH 1 saat önce Şikayet Etbunlar yuva kuracak, anne olup çocuk yetiştirecek.... vay memleketimin haline...Beğen Toplam 4 beğeni
-
bir garip 2 saat önce Şikayet Etacaba nasıl bir erkekmis doğrusu merak ettim firlamanin biridir ikisini aynı anda idare ettiğine göreBeğen Toplam 2 beğeni
-
Abbas 2 saat önce Şikayet EtSaçmalık.Beğen Toplam 1 beğeni
-
falco 3 saat önce Şikayet EtBunlardan Yetişip ne Anne olur,Ne de Devlete faydaları.Beğen Toplam 8 beğeni