Siirt'te süs havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Akdem köyünde süs havuzuna düşen 2,5 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Siirt'te süs havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti
Siirt'te süs havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti
GİRİŞ 27.04.2026 00:09 GÜNCELLEME 27.04.2026 00:09

Edinilen bilgilere göre, evlerinin önünde süs havuzuna düşen 2,5 yaşındaki M.S., durumu fark eden ailesi tarafından sudan çıkarıldı.

Bir miktar su yuttuğu öğrenilen çocuk, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kurtalan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu 'şiddetli saldırı' talimatı vermişti: Yine tehditler savurdu
Kenyalı Sabastian Sawe, Londra Maratonu'nda dünya rekoru kırdı: 2 saat bariyeri artık yok