Balık tutarken nehre düştü, 9’uncu günde cansız bedeni bulundu

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen Sekman Aktaş'ın (62), arama çalışmalarının 9’uncu gününde cesedi bulundu.

Balık tutarken nehre düştü, 9’uncu günde cansız bedeni bulundu
Balık tutarken nehre düştü, 9’uncu günde cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 04.06.2026 16:45 GÜNCELLEME 04.06.2026 16:45

Olay, Onikişubat ilçesi kırsal Sarıgüzel Mahallesi Savruk Şelalesi mevkisinde meydana geldi. Bayramın ikinci günü ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden Sekman Aktaş, balık tutarken dengesini kaybedip, Ceyhan Nehri'ne düştü.

İhbarla olay yerine AFAD, sağlık, itfaiye sualtı arama kurtarma timi, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler ve jandarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarının 9’uncu gününde Aktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan Sekman Aktaş’ın cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO için en önemli gün olacak: Açığı kapatabilecek tek ülke Türkiye
Son Dakika: CHP kurultay ve kongre davasına ret