Ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 205 bin TL ceza

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ehliyetine daha önce ‘Alkollü araç kullanmak’ suçundan el konulan motosiklet sürücüsü Kenan D.’ye (32) 205 bin TL para cezası kesildi.

Ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 205 bin TL ceza
Ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 205 bin TL ceza
GİRİŞ 18.09.2026 11:07 GÜNCELLEME 18.09.2026 11:07

Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda dün gece trafik uygulaması gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, 16 BLL 776 plakalı motosikleti durdurdu.

Motosiklet sürücüsü Kenan D.’nin yapılan kontrollerinde, ehliyetine daha önce alkollü araç kullanması nedeniyle el konulduğu belirlendi.

Ehliyeti bulunmamasına rağmen motosiklet kullandığı tespit edilen sürücüye, ‘Ehliyetsiz araç kullanmak’tan 200 bin TL cezai işlem uygulandı.

Ayrıca sürücünün yaya geçidinden geçmesi nedeniyle 5 bin TL daha ceza kesildi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
131 fon tasfiye edildi! SPK: Tasfiyeyi Ziraat ve İş Bankası yapacak
TFF yayın ihalesinin tarihini açıkladı