Bursa'da özel halk otobüsünün çarptığı kadın 5 gün sonra öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde özel halk otobüsünün çarptığı Zübeyda Yıldız (68), kazadan 5 gün sonra hayatını kaybetti. Kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'da özel halk otobüsünün çarptığı kadın 5 gün sonra öldü
Bursa'da özel halk otobüsünün çarptığı kadın 5 gün sonra öldü
GİRİŞ 27.09.2026 17:04 GÜNCELLEME 27.09.2026 17:08

Kaza, 22 Eylül'de saat 13.00 sıralarında, Burhaniye Mahallesi Park Yolu Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, caddede seyreden Yıldırım D.’nin (45) kullandığı 16 M 06011 plakalı özel halk otobüsü, karşıya geçmek için yola çıkan Zübeyda Yıldız’a çarptı. Yıldız, yaralandı.

Konya'da düğünde maganda kurşunu! Uzman çavuş öldü Konya'da düğünde maganda kurşunu! Uzman çavuş öldü

Hatay'da 50 bin parça hurdayla Büyük İskender heykelini yaptı! Gören bir daha bakıyor Hatay'da 50 bin parça hurdayla Büyük İskender heykelini yaptı! Gören bir daha bakıyor

Girne'deki gemi faciasında kaybolan 2 kardeş için gıyabi cenaze namazı kılındıGirne'deki gemi faciasında kaybolan 2 kardeş için gıyabi cenaze namazı kılındı

Önce savaş sonra deprem gördü! Tıp fakültesi kazanan Münir'in başarı hikâyesiÖnce savaş sonra deprem gördü! Tıp fakültesi kazanan Münir'in başarı hikâyesi

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Zübeyda Yıldız, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Özel halk otobüsü çarptı, 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

BEYİN KANAMASI GEÇİREN KADIN 5 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ 

Yaralı, beyin kanaması geçirdiği tespitiyle ameliyata alındı.

Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kazadan 5 gün sonra, öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Kazanın yaşandığı olay yeri.

KAZA ANINA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI 

Kazanın çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Zübeyda Yıldız’ın yolun karşına geçmek için ilerlediği ve özel halk otobüsünün çarptığı anlar yer aldı.

Halk otobüsü sürücüsü Yıldırım D. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaralı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bu rotaları görmeden sonbaharı geçirmeyin! İşte ziyaretçi rekoru kıracak iller
Ev satışında yeni dönem başlıyor! Ticaret Bakanlığı devrede: Tüm ayrıntılar açıklandı