Afyonkarahisar’da kan donduran olay: 2 farklı noktada 5 kişinin cesedi bulundu
Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde farklı noktalardaki iki araçta 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlatırken, şüphelinin kırmızı bir araçla kaçtığı kaydedildi.
GİRİŞ 05.11.2026 16:46
GÜNCELLEME 05.11.2026 17:41
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 2 farklı noktada 5 kişiye ait ceset bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne silahla yaralama ihbarı gelmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili şüpheli birinin kırmızı bir araçla kaçtığı bilgisi paylaşıldı.

2 FARKLI NOKTADA 5 KİŞİ SİLAHLA ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU
Ayazini köyü mevkisinde 3 kişi, Kıyır köyü mevkisinde de 2 kişi silahla öldürülmüş halde bulundu.

Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

5 KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞAHIS KIRMIZI BİR ARAÇLA KAÇMIŞ
Şahısların pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü, şüphelinin ise kırmızı renkli hafif ticari araçla olay yerinden kaçtığı belirlendi. İlk tespitlere göre şehir dışından gelen şüphelinin araçla Kütahya istikametine doğru kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor.
KAYNAK: İHA, AA, DHA
YORUMLAR 14
-
ismail 48 dakika önce Şikayet Etceza ne kadar kat'i ve caydırıcı olursa, suç oranı da o oranda azalıyor.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Mahmut 49 dakika önce Şikayet EtKısas ve dini öğütten başka çözümlerinde olabilecegini düşünmeye başladığımızda düzelme ihtimali var.Beğen