Otomobil küçük çocuğu böyle fırlattı - Video

Tokat'ın Niksar ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Yoldan hızla geçen bir otomobil babasının elini bırakıp yola atlayan küçük çocuğu metrelerce öteye fırlattı.

GİRİŞ 21.06.2012 17:02 GÜNCELLEME 21.06.2012 17:28
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Niksar ilçesinde babasının elini bırakıp yola fırlayan bir çocuğa otomobilin çarpma anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Niksar Hükümet Konağı binasından dün ailesiyle yürüyerek çıkan 5 yaşındaki Yusuf Gökhan Cinkara, Cahit Külebi Caddesi'nde yolun karşısına geçerken babası Mehmet Cinkara'nın elini bir anda bıraktı.

Karşı şeritte park halinde bulunan otomobillerine doğru koşan çocuğa, Muhsin K. yönetimindeki 60 ND 296 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 3 metre ileriye fırlayan çocuk, yaralandı. Yaralanan Yusuf Gökhan Cinkara, Niksar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Kaza anı, Hükümet Konağı'nın önündeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, babasıyla birlikte yolun karşısına geçen çocuğa, aniden yola doğru koşmasıyla arabanın çarpması görülüyor.

Ayrıca, annesinin olayın ardından fenalık geçirmesi görüntülere yansıyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • METE CEM 11 yıl önce Şikayet Et
    o adam senin bu yazını görse iyi cevap alırdın bence.... insanların dalgın halleri olabilir, bir anlık dikkatsizlik bu sebepleri doğurabilir. her insanın şok halleri vardır kimi bağırır kimi donakalır. kimi eşyaları arabaya koyar acaba sen olsaydın ne yapardın, kim bilir belkide kuşlara bakardın. annesi ne de yerleri süpürüyo mu diyeceksin. şöförün yaptığı şey ne anlık nede dikkatsizlik resmen bencillik, yaya dursun. araç dursun. dünya dursun sadece bennnn...cilik.
    Cevapla
  • kubilay öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    baba mı suçlu yapma ya... ne adamlarsınız araba en az 80 le gidiyor. yola bak daracık bu yolda bu hızla gidilir mi? ikincisi çocuk bu her an babasının elinden koşup sağa sola koşabilir. babasının dalgınlığına gelmiş olabilir. arabayı kullanan herifin cinayetidir bu, başka bişey değil. lütfen şehir içinde araçlarımızı biraz daha yavaş kullanalım.........
    Cevapla
  • Mehmet Serif 11 yıl önce Şikayet Et
    baba ve sürücü suclu. sorumsuz baba ve yayalarin kalabalik oldugu ve dönemecin oldugu bir yerde o kadar hiz yapilir mi? orada azami hiz 30km olmali.
    Cevapla
  • ismail uzun 11 yıl önce Şikayet Et
    babaya iyi bakın. baba kazadan sonra çocukla değilde eşyaları ile ilgileniyor. yerlerden bişeyler topluyıp arabaya koyuyor.
    Cevapla
  • alperen 11 yıl önce Şikayet Et
    allah korumuş. insanların daha dikkatli olması lazım,en çok korktuğum şey bir canlıya çarpmak,allah şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi