Polis dayağı kamerada

Trabzon'da polislerin, kucağında 1,5 yaşında bebeği bulunduğu sırada kendisine biber gazı sıktığını ve döverek hastanelik ettiğini ileri süren Ebubekir Bıyıklı, kendisini darp eden polisler için Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

GİRİŞ 24.07.2012 15:31 GÜNCELLEME 24.07.2012 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Moloz mevkinde meydana gelen olayda Aydın Bıyıklı, 20 Temmuz Cuma günü akrabasına ait işyeri önünde iki kişi arasında araç park etme yüzünden çıkan kavgayı ayırdı. Kavga edenlerden biri daha sonra polis merkezine giderek, hem kavga ettiği kişi, hem de kavgayı ayıran Aydın Bıyıklı'dan şikayetçi oldu.

Bir gün sonra kavganın olduğu işyerinin önüne gelen 3 polis, o anda dükkanda bulunan Ebubekir Bıyıklı ile konuşurken, işyeri sahibi Aydın Bıyıklı da dükkana geldi. Aydın Bıyıklı, karakola gelmesini isteyen polislere, olayla bir ilgisi bulunmadığını ve sadece kavgayı ayırdığını anlattı.

Dükkanındaki müşteriler nedeniyle karakola daha sonra gelmek istediğini söyleyen Bıyıklı ile polisler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüdü ve polis Aydın Bıyıklı'yı zor kullanarak karakola getirmek için harekete geçti. Bu sırada, kucağında oğlu olduğu halde olaya müdahale etmek ve kuzeninin karakola getirilmesini engellemek isteyen Ebubekir Bıyıklı da hem sıkılan biber gazından etkilendi, hem de polisler tarafından darp edildi. Polislerin, kucağında 1,5 yaşında çocuğu F.E.B. bulunduğu sırada kendisine biber gazı sıktığını ve döverek hastanelik ettiğini ileri süren Ebubekir Bıyıklı sağlık raporu alarak Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bıyıklı, "Kucağımda 1.5 yaşında çocuğum varken bana biber gazı sıktılar, sonra da döverek hastanelik ettiler. Oğlum da bu olaydan etkilendi. Olayın ardından polisler beni karakola götürmek istedi. Hastaneye gidip darp edildiğim için rapor aldım, savcılığa başvurarak şikayetçi oldum" dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • metin ÇETİN 11 yıl önce Şikayet Et
    boks maçı gibi. adamı ne dövmüşler öyle be görüntüleri sanki bir boks maçı izler gibi izledim görüntülerde hd kalitesinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!