Mozambik'te yakıt tankeri patladı: 73 ölü

Mozambik'in Tete kentinde bir yakıt tankerinde patlama meydana geldi. Söz konusu patlamada 73 kişinin hayatını kaybettiği, 100 kişinin yaralandığı açıklandı.

Mozambik'te yakıt tankeri patladı: 73 ölü
Mozambik'te yakıt tankeri patladı: 73 ölü
GİRİŞ 18.11.2016 09:31 GÜNCELLEME 18.11.2016 09:37

Güney Afrika basınında yer alan haberlere göre, Mozambik'in Malavi sınırına yakın şehirlerinden Tete'de bir yakıt tankerinde patlama meydana geldi.

Mozambik'in liman kentlerinden Beira'dan Malavi'ye yakıt nakli sırasında yaşanan patlamada 73 kişi öldü, 100 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Söz konusu yakıt tankerinin olay öncesi devrildiği ve patlamaya bu araçtan petrol çekmeye çalışan kişilerin neden olduğu ifade edildi.

Mozambik, kuraklık nedeniyle yiyecek sıkıntısı çekilen dünyanın en yoksul ülkelerinden biri olarak biliniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken gelişme! Hürmüz Boğazı'nda peş peşe patlama sesleri
Aydın Ünal CHP'deki bölünmeyi yazdı: Özel ve İmamoğlu'nun elinde FETÖ artıkları kalacak