15 Bin öğrenciye ağız ve diş taraması

Bağcılar’daki 15 bin ilköğretim üçüncü sınıf öğrencisine diş bakım seti hediye edildi ve öğrenciler diş taramasından geçirildi.

15 Bin öğrenciye ağız ve diş taraması
15 Bin öğrenciye ağız ve diş taraması
GİRİŞ 08.12.2015 15:21 GÜNCELLEME 08.12.2015 15:21

Bağcılar Belediyesi, düzenlenen sağlık taraması kapsamında ilçedeki okullarda eğitim gören tüm üçüncü sınıf öğrencilerine diş bakım seti hediye etti. Medipol Hastanesi ile ortaklaşa düzenlenen program kapsamında öğrencilere ağız ve diş taraması yapıldı. 

Bağcılar Aşık Veysel İlkokulu’nda düzenlenen programda diş doktorları 500 öğrencinin ağız ve diş sağlığı taramasını gerçekleştirdi. Bağcılar Belediyesi tarafından öğrencilere içinde diş fırçası, diş macunu ve ıslak mendil bulunan set hediye edildi. 

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI EĞİTİMİMİZİN KALİTESİNİ DE ETKİLİYOR” 

Bağcılar’da genç nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede eğitim kalitesinin en üst seviyeye çıkmasında öğrencinin sağlığının da önemli olduğunu ifade etti. Öğrencilerin derslerinde başarıya ulaşması için mutlaka sağlığına dikkat etmesi gerektiğini belirten Çağırıcı, “Öğrencilerimizin derslerinde başarılı olması için yerel yönetim olarak projeler üretiyor ve hizmete sunuyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın ağız ve diş sağlığını da önemsiyoruz. Onların her gün dişlerini fırçalama alışkanlığı kazanmalarını istiyoruz. Bu sebeple her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 bin yavrumuza diş seti hediye ediyoruz.” diye konuştu. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları