Et beninin üzerine sirkeli pamuk bastırırsanız...

Cilt üzerinde bulunan; ağrısız ve kansersiz benlerin oluşturduğu cilt büyümeleri birçok kişi için bir sorun haline gelebiliyor. İşte et benlerinden kurtulmanın yolları...

Et beninin üzerine sirkeli pamuk bastırırsanız...
Et beninin üzerine sirkeli pamuk bastırırsanız...
GİRİŞ 06.09.2017 10:32 GÜNCELLEME 06.09.2017 10:32

Cilt, yaşlandıkça et benlerine duyarlı bir hale gelir. Diyabet, fazla kilolar, hamilelik ya da ailenizde et benlerine sahip bireyler sizi et benine daha duyarlı hale getirebilir.

Et benlerinden kurtulmanın yolları nelerdir?

Diş ipi 

Dişi ipi kullanarak et benlerinizden kurtulabilirsiniz. Et beninin etrafını steril edin. Daha sonra ipin yardımıyla et beninizin etrafına düğüm atıp kan dolaşımına engel olun. Benin üstünü yara bandı veya küçük bir sargı yardımı ile kapatın. Bir iki hafta içinde düşecektir.

Elma sirkesi

Elma sirkesi kullanarak et benlerinden kurtulmak en güvenli yöntemlerden biridir diyebiliriz. Pamuk yardımı ile et beninin üstüne sirkeyi uygulayın ve üstünü kapattıktan sonra birkaç saat bekleyin. Sirkenin asidik özelliği et beni hücrelerinin dağılmasına neden olacaktır. Bu yöntem ile beraber et benlerinden kurtulabilir ya da oluşmasını engelleyebilirsiniz.

İyot 

İyot da et benlerinden kurtulmanız için evde uygulayabileceğiniz bir elementtir. İyot, et beni hücrelerini parçalamaya ve güvenle düşmelerine yardımcı olur. Piyasada kolayca bulunan sıvı iyottan yararlanabilirsiniz. Sıvı iyota bir kulak çubuğu batırıp doğrudan et benine uygulayın ve bir bant yardımı ile örtün. Ben düşene kadar her gün tekrarlayın.

Herhangi bir alternatif tıp yöntemini denemeden önce mutlaka bir uzmana danışmalısınız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...