ABD'liler inanmıyor! 'Obama hâlâ Müslüman'

ABD'de CNN televizyonu ve ORC araştırma şirketinin ortak anketine göre, Amerikalıların yüzde 29'u Obama'nın Müslüman olduğuna inanıyor.

ABD'liler inanmıyor! 'Obama hâlâ Müslüman'
ABD'liler inanmıyor! 'Obama hâlâ Müslüman'
GİRİŞ 15.09.2015 03:46 GÜNCELLEME 15.09.2015 03:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Demokrat Partili Obama'nın Müslüman olduğunu düşünen Cumhuriyetçi Parti destekçilerinin oranı ise yüzde 43. Başkan Obama, sürekli olarak Hıristiyan olduğunu yinelese de bir kısım Amerikalıyı ikna edememiş durumda. 

Ankette, katılanların yüzde 20’si Obama’nın ABD dışında bir ülkede doğduğu görüşünde birleşirken, yüzde 9’luk kesim Obama’nın yurtdışında doğduğunu gösteren sağlam kanıtların olduğuna inanıyor. Obama, birkaç yıl önce 4 Ağustos 1961 yılında Hawaii'de doğduğunu gösteren doğum belgesini yayınlamıştı. 

 

YORUMLAR 11
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    obama tum abd halkini tevbeye cagir hemen;belalar sizin uzerinizde ve gazaplarda basinizda dolaniyor hazir;ilk tevbe edin sonra musluman islam aleminden caldigini geri ver terorude lanetledigini ve karsi oldugunu soyle hemen icraate gec; aksi halde gazap uzerinizde inanin.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yokBe kardesim sizi bizi kandiriyolar ajanbunlar
    Cevapla
  • müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    tam Müslüman anlayamaz sınız siz
    Cevapla
  • Erhan Acun 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Müslümansa artık? en çok Müslüman bunun döneminde öldü. Ama tek farkla daha önceki yöneticiler Müslümanları Amerikalı askerlere öldürtüyorlardı. Bu adam ise sürekli zıt tarafları biribirine karşı destekleyerek birbirine öldürtüyor. Hangisi daha tehlikeli diye sorarsanız? vuranda Müslüman ölende Müslüman olduğu için tabi ki Obama Abedenin diğer liderlerinden daha tehlikeli çıktı.
    Cevapla
  • trabzonlliii 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman görünümlü kafir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!