Demirtaş ABD'de 'düşünürler' listesine girdi

Amerikalı dergi Foreign Policy'nin düzenlediği en etkili 100 küresel düşünür arasına bu yıl Türkiye'den sadece Demirtaş girdi.

Demirtaş ABD'de 'düşünürler' listesine girdi
Demirtaş ABD'de 'düşünürler' listesine girdi
GİRİŞ 03.12.2015 16:02 GÜNCELLEME 03.12.2015 16:14
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

ABD'nin Dış politika dergisi Foreign Policy'nin derlediği 2015'in en etkili 100 küresel düşünür listesine bu yıl Türkiye'den Demirtaş da girdi.

MEYDAN OKUYANLAR LİSTESİNDE DEMİRTAŞ

Dergi, "Meydan okuyanlar" listesindeki Demirtaş'ı listeye almalarını "Erdoğan'ın hayallerini yıktığı için" cümlesiyle açıkladı.

KÜRT OBAMA DEMİRTAŞ

Demirtaş dergide şöyle tanıtıldı: "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı başında bir diken. Partinin sadece Kürt haklarını değil, aynı zamanda kadın ve eşcinsel haklarını, çevreciliği, Erdoğan'ın otokrat politikalarına muhalefeti temsil ettiğini gösterdiği için HDP'nin cazibesini artırdı. Karizması ve sağduyusu ona Kürt Obama lakabını getirdi ve öfkeli Erdoğan'a meydan okumaya devam edeceği Türk siyasetinde ön plana çıkardı"

YORUMLAR 132
  • emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye derhal Nota verilmeli. Nato da ne zamandan beri en yakın müttefiki Türkiyenin yanında yer alacakken, diğer üye olmayan ülkelerin yanında yer alması kabul edilmemeli tepki göstermeli. Derhal Nato dan çıkılmalı.
    Cevapla
  • Alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi Iyi bir terör düşünürudur.bol bol faydalansin abd.
    Cevapla
  • ses 8 yıl önce Şikayet Et
    ai güleyim ki güldüm bile,valla jüri olsaydim D bile görmezdim ammma altinda cooook baska seyler vardir.Düsmanimin düsmani ya benim dooooostumdur derler
    Cevapla
  • isimsiz çiçek 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi beyni karanlık kimi aydınlatacak
    Cevapla
  • bertan urfa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ne sevgi bu ne muhabbet... suriye türkiye snırında kürt koridorunun kurulmasının yan etkisi olrakmı abd de düşünürler listesine girdi demirtaş acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı