Rastgele ateş açan şahıs 6 kişiyi öldürdü!

ABD'nin Michigan eyaletinde, etrafa rastgele ateş açtığı iddia edilen bir saldırgan en az 6 kişiyi öldürerek kaçtı.

GİRİŞ 21.02.2016 08:53 GÜNCELLEME 21.02.2016 11:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olayın meydana geldiği Kalamazoo ilçesinin Şerif Yardımcısı Paul Matyas, "En kötü senaryo ile karşı karşıyaymış gibi görünüyoruz. Birisi arabasıyla gezerek etrafa ateş açıyor" dedi.

Yerel medya, ilk belirlemelere göre saldırının bir restoranda ve perakende dükkanında gerçekleştiğini, ölen şahısların farklı yerlerde bulunduklarını, saldırganın kaçtığını bildirdi. Görgü tanıkları, saldırganın spor arazi aracı kullandığını belirtti. Polis ekipleri kaçan şahsı arıyor.

YORUMLAR 5
  • Alemdar 8 yıl önce Şikayet Et
    buda Allahin onlara olan sinavi . musluman ulkelerindr oldurdukleri cocuklari ruyasinda gorup kendini oldurun askerler cok veya ona buna zarar veren. Allah zalimlerin yanindadir mazlumlar cekecek . Allah islamla beraberdir
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada Bu tür olaylar çok oluyor Çünkü Dinleri var ama hükümsüz olduğu için Allah korkusu yok,ve yaşamlarında Boşluk var,İnsanları 7,den 70,e kafayı sıyırmış durumda her gün olay olmaya dursun?,durup dururken Pencereden atlayan,yolda giderken birden sağa sola ateş eden ne ararsan var? hepsi tırlatmış durumda..Psikoloklar bile şaşırmış durumda..normal karşılamalı?.:).
    Cevapla
  • Yasir 8 yıl önce Şikayet Et
    Abd de ozel silah terörü var.yilda yüzlerce kisi ölüyor, sinema salonlari vb taraniyor ama hala yerseniz abd cennet ülke.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayısına bereket. Amerika için çok güzel hareketler bunlar.
    Cevapla
  • fatihhhh 8 yıl önce Şikayet Et
    ankaradaki saldırıda mit ve hükümeti zaafiyetle suçlayanlar buyrun işte istihbaratına ve önlemlerine hayran olduğunuz amerika da bu tür saldırıları önleyemeyebiliyormuş değil mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı