CNN International skandal dünya haritası

CNN International, websitesindeki seyahat sayfasında Türkiye'yi haritadan tamamen sildi.

CNN International skandal dünya haritası
CNN International skandal dünya haritası
GİRİŞ 15.03.2016 13:00 GÜNCELLEME 15.03.2016 13:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Amerikalı yayın kuruluşu CNN International, Türkiye ana karasının olmadığı bir haritayı websitesinde yayınlayarak bir skandala imza attı. CNN International’ın seyahat sayfasında, iş amaçlı seyahat edenler için hazırladığı haritada, bazı tatil noktaları ve haritada işaretli şehirler hakkında kısa bilgiler yer alıyor.

HARİTADA TÜRKİYE YOK

Bilgilerde, haritada işaretli şehirlere gidebilmek için en düşük maliyetli havayolları aktarılıyor. Tüm kıtaların yer aldığı küçük ölçekli haritada, Asya ve Avrupa arasında Türkiye’nin tamamının yer almadığı dikkat çekiyor. Türkiye’nin olmadığı bölge, Akdeniz, Karadeniz ve Ege’nin birleşimi kıtalar arası bir deniz izlenimi veriyor. Haritanın kim tarafından hazırlandığı ya da nereden alındığı hakkında bir bilgi bulunmuyor. CNN International’ın, konuyla ilgili ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

YORUMLAR 9
  • ARİF GÖZÜAÇIK 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugün beni ve memleketimi yok sayanlar, Allahın nuru tamamlandığında ben de sizleri yok sayacağım. Beni insan yerine koymuyorsan, ben de seni bir gün gelir; kasap döner-sap döner, birgün gelir hesap döner gibi ben de seni insan yerine saymam. Zaten bu kanal ve yardakçılarını bitim kadar sevmem.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim modernisyt aptallar kendine gelsin Bugünkü batı dünyasının içi islam düşmanlığı ile doludur.
    Cevapla
  • mümin 8 yıl önce Şikayet Et
    amerikayıda İSLAM sancağına bağlayacağız İNŞALLAH sıkıntı yok ! Korkuları da bundan zaten !
    Cevapla
  • kavisli@mail.com.tr 8 yıl önce Şikayet Et
    onlar yıllar dır bu haritalara bakıyorlar 2000 yıllık türk ulusunu her zaman yok etmek istediler bu günde bu böyle biline bu gün başkanlık sistemine karşı çıkan bazı cahiller bilmiyorlarki başkanlık sistemi hep savundukları özgürlük ve adaletin en iyi işlediği sistemdir. Kafayı takmışlar RTE ye bu dünyada kimse kalıcı değil o da ebedi hayata göçüp gidecek ama belli ki bir derdi var bu vatan nın evlatlarının daha iyi yaşaması ile ilgili arkada bu ulusun soyunu koruyacak ayakta tutacak bir değer sistem bırakmak lazım torunlarımızı evlatlarımızı korumak için tek yol başkanlık sistemidir türkiye bana göre ancak başkanlık sistemi ile güçlü kalır ve bu haritaların hayalde kalmasını sağlar.
    Cevapla
  • Bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun Ecel e faydası yok Osmanlı ruhu canlando
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri