ABD: Rusya ile savaşacak durumda değiliz

ABD Kara Kuvvetleri Komutanı General Mark Milley, ABD ordusunun şu anda Rusya ile savaşacak seviyede olmadığını vurguladı.

ABD: Rusya ile savaşacak durumda değiliz
ABD: Rusya ile savaşacak durumda değiliz
GİRİŞ 17.03.2016 17:21 GÜNCELLEME 18.03.2016 09:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD Kongresi Silahlı Kuvvetler Komitesi'nde konuşan Milley, ABD ordusunun Rusya, Çin, İran ve Kuzey Kore gibi 'süper güçlerle' savaşmaya ne kadar hazır olduğuna ilişkin çekinceleri olduğunu belirtti.
 
'GÜCÜMÜZ IŞİD, EL KAİDE VEYA EL NUSRA'YA YETER'
 
Milley, ABD Kara Kuvvetleri'nin mevcut durumunun askeri hedefleri gerçekleştirecek seviyede olmadığını söyleyerek, "IŞİD, El Kaide ya da El Nusra Cephesi ile savaşabiliriz. Ancak risk seviyesi yükseldiğinde düşmanlarla karşı karşıya gelmek başka bir durum" ifadelerini kullandı.
 
HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI DA AYNI FİKİRDE
 

Öte yandan komitedeki görüşmelerde söz alan ABD Hava Kuvvetleri Bakanı Deborah Lee James de Rusya gibi bir ülkeye karşı koyacak güçte olmadıklarını vurguladı.
 
Sorunun sadece finansmanla ilgisi bulunmadığını kaydeden James, eğitim için yeterli zaman bulunamamasını mevcut durumun gerekçesi olarak gösterdi.

YORUMLAR 13
  • Aliosmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sahte kabadayılıkları müslümanlara işliyor sözde dünya gücü olan abd rusyadan korkuyor bununda altında bir çapanoğlu muhakkak vardır rusyanın öldürdükleri müslüman değilde gayri müslim olsaydı sanırım durum farklı olurdu inşalah birgün ikinizinde sonu gelecek
    Cevapla
  • Gelecek 8 yıl önce Şikayet Et
    Abd rusyaya diyorki.rahat ol.istedigini yapabilirsin.benden sana zarar gelmez.ister iraka,ister suriyeye gir.sana laf yok.madem ortadoguyu duzenlemek istiyorsun buyur.demek istiyorlar.zaten bu beşli dünyanın neresinde hakkı savundular.işleri güçleri ülkeleri,halkları birbiriyle davaştırmak değilmi?tabi birde patronları var.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    ben soylemıştim bimem paylaşıl dımı . allah ın gorunmez orduları yanı şehitler olmedi diyoruzya hah onlar binimle fi bi iznillah.
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman şu sonuç çıkıyor:amerika rusyadan çekiniyor o zaman rusya güçlü.türkiye rusyanın uçağını düşürdü o zaman türkiye de rusyadan daha güçlü.
    Cevapla
  • Halid bin Velid 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin Özel Kuvvetleri Komandosu Ranbo'yu RUSYA'ya gönderin Flimlerde yapıyordunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!