Amerika bunu konuşuyor! Ağaca asılı bulundu
ABD’nin Atlanta şehrinde orta yaşlarda siyahi bir erkek ağaca asılmış bir şekilde bulundu.
Atlanta’da Piedmont Parkı’nda meydana gelen olayda, yetkililer bunun bir intihar olabileceği üzerinde dururken, çevre sakinleri ise ABD’deki beyazların ırkçı örgütü Klu Klux Klan (KKK) üyelerinin bundan sorumlu olduğunu iddia etti.
Atlanta Polis Departmanı, yaptığı açıklamada, 25 ila 35 yaşlarında olduğu belirtilen siyahinin sabah erken saatlerde ağaçta asılı bir şekilde bulunduğunu bildirdi.
Yetkililer bunun bir intihar olabileceğini ifade etti.
Sosyal medya üzerinde yapılan tartışmada ise birçok kişi bir önceki gün aynı parkta KKK üyelerinin el ilanları dağıttıklarını belirtti.
Atlanta Valisi Kasim Reed de yaptığı açıklamada, Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) olayı takip ettiğini belirterek, sosyal medyadaki tartışmaların doğruyu yansıtmadığını kaydetti.
Reed, siyahi kişinin iddia edildiği gibi linç edildikten sonra ağaca asıldığının gerçek olmadığınıbelirtti.
-
vay be arkadaş 10 yıl önce Şikayet EtABD NİN ÇÖKÜŞ pimi çekildi..orta asyaya hakim olan israel artık ipleri yavaş yavaş koparıp büyük devletlerin pimini tek tek çekecek izleyin büyümek istiyorsaon önce toprağını seçeceksin oranın nufusunu düşüreceksin sonra büyüdünmü güçlendinmi büyük devletlerin içindeki pimleri çekerek onların çöküşü seni zirveye taşıyacak...ileriki yılarda bunu ingiltere rusya ab ülkelerinde de göreceğiz tek güç çin ve israel kalıcak izleyin hesaba katmadıkları bir ülke daha var bakalım o ülkeyi yıkmaya çalışdıkca o ülke güçleniyor bu yok oluşda kimler KIYAMETİ akrşılıyacak izleyelim göreli mBeğen Toplam 1 beğeni
-
mustafa 10 yıl önce Şikayet Etbence de KKK örgütü hortladı(gerçi her zaman vardı) ve yapan bunlar!Beğen Toplam 2 beğeni