CIA'den Türkiye'ye tam destek!

Ankara'ya "Terörle Mücadele Yasası'nı yumaşat" diyen AB'ye yanıt ABD'den geldi. CIA Başkanı Brennan, "Türkiye halkını koruyor" dedi.

CIA'den Türkiye'ye tam destek!
CIA'den Türkiye'ye tam destek!
GİRİŞ 15.07.2016 09:39 GÜNCELLEME 15.07.2016 09:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB), Türk vatandaşlarına vize serbestisi sağlanması için öne sürdüğü 72 kriter arasında yer alan “Terörle Mücadele Kanunu”nun değiştirilmesi yönünde üst üste tehditler yağdırırken Amerikan cephesinden anlamlı bir destek geldi. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı John Brennan, Türkiye’nin terörle mücadelesini anladıklarını ve desteklediklerini bildirdi. Türkiye’yi “yakın bir müttefik” olarak gördüklerini ifade eden Brennan, Türkiye’nin son yıllarda yoğun bir şekilde törer saldırıları ile karşı karşıya kaldığı, bölücü terör örgütü PKK ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirtti.

TÜRKİYE HALKINI KORUYOR

Türk hükümetinin, terör örgütü PKK’ya yönelik mücadelesinin haklı olduğunu belirten Brennan, “Türk hükümeti teröre karşı büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Haklı olarak vatandaşlarını korumak için elinden geleni yapıyor. Çok net ve dürüst bir ilişkimiz var. Yakın ilişki içerisinde olmak böyle bir durumdur. Türkiye’nin terörle mücadelesini ok anlıyoruz. Haklı olarak vatandaşlarının sgüvenliğini sağlamak ve korumak için çalışıyorlar” dedi.

YORUMLAR 4
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    gidin babanızı kandırın şeref namus yoksunları
    Cevapla
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Aklınca ağzımıza bi parmak bal çalmaya çalışılmış.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir çıkarı, beklentisi var demektir Türkiye'den
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizi yanlis tanimissin bernard biz ovulmek icin veya gosteris icin yapmayiz kolay kolay birsey anlamaginiz konu ise!!!! Dinle dunyada yasayan insanlarin hepsini korumak ve huzurlu mutlu imanli Allaha kul olarak omrunu tamam etmesi bizim icin onemli.hatta seytanin esirleri dahil bir fazlasi cin aleminin selametinide isteyen bir muslumaniz!!! Dogaya saygi, hayvana saygi dunyadaki bize emanet her seyin korunmasi amac.gayemizin esasi ise Allah raziligidir. Bir putperest bile onemlidir bizim icin yaradandan ötürü.ama Allahin tehditlerini yok saymak imansizlik olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı