Trump'tan: Ne kadar hasta olduğunuz umrumda değil!

Seçime bir aydan biraz fazla bir süre kala ABD'li ölümcül hastalara seslenen Trump 'Ne kadar hasta olduğunuz umurumda değil. 8 Kasım'a kadar dayanın ve gidip oy kullanın' dedi.

Trump'tan: Ne kadar hasta olduğunuz umrumda değil!
Trump'tan: Ne kadar hasta olduğunuz umrumda değil!
GİRİŞ 06.10.2016 22:42 GÜNCELLEME 06.10.2016 22:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'de başkanlık için yarışan Donald Trump, ölüm  döşeğindeki seçmenlerin bile 8 Kasım'da kendisine oy vermesini istedi ve "Ne  kadar hasta olduğunuz umurumda değil. 8 Kasım'a kadar dayanın ve gidip oy  kullanın." dedi.

Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim  çalışmasında seçmenlerine seslenirken yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

Trump, Henderson kentindeki seçim mitinginde herkesin oy kullanmasının  önemine değinirken, ölüm döşeğindekilerin bile 8 Kasım'da yapılacak seçimde oy  kullanması gerektiğini belirtti. Trump, şöyle konuştu:

"Ne kadar hasta olduğunuz umurumda değil. Doktordan yeni gelmiş  olmanız, size en kötü teşhisi koymuş olmaları, iki hafta içinde öleceğinizi  söylemiş olmaları bile umurumda değil. Bunların önemi yok. 8 Kasım'a kadar  dayanın ve gidip oy kullanın. Sonra size tek söyleyeceğimiz 'Sizi seviyoruz ve  sizi hep hatırlayacağız' olacak."

Trump, bu sözleriyle şaka yaptığını söyledi ancak aynı zamanda "ciddi  olduğunu" da belirtti.

Milyarder iş adamı Donald Trump, başkanlık kampanyasına başladığından  bu yana Müslümanları ülkeye almama önerisi, yabancı karşıtı sözleri, Meksika  sınırına duvar örme planı, ülkedeki göçmenleri gönderme talebi gibi sık sık  tartışmalı sözler sarf etmişti.

Trump, ayrıca Hillary Clinton'ın hastalığıyla dalga geçip bayılma  anını taklit etmiş, eski kainat güzelinin kilolarıyla alay etmiş, terör örgütü  DAEŞ'in kurucusunun ABD Başkanı Barack Obama olduğunu iddia etmiş, siyahilere  seslenirken "Zaten yoksulluk içindesiniz, okullarınız kötü, işsizsiniz.  Kaybedecek neyiniz var?" demiş, Meksika'nın suçluları, uyuşturucu kaçakçılarını  ve tecavüzcüleri ABD'ye gönderdiğini söylemişti.

YORUMLAR 5
  • osmanlı61 7 yıl önce Şikayet Et
    seni bekliyoruz trump ama enide başkaları yönetecek malesef
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah secilirsinde amerika bir an once yikilir....
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam tam amerikaya layık bir ÇATLAK
    Cevapla
  • Halid bin Velid 7 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ayının 10. günü Tüm İslam Aleminin kurtuluşuna (Hayya’alel felah ) vesile olur. İnşallah Mevlam ne eylerse Güzel Eyler
    Cevapla
  • esas 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan abd yi , abd başkanları değil onları aday olarak ileri süren güçler yönetiyor. İhtimal bir yığın açığı olan yönetilebilir bir başkan istediler. Her kılığa giren harcanabilir bir dış ilişkiler bakanı da ingiltere atamıştı. Gelişi güzel sallanan laflardan kimini düzeltirler kimini değerlendirirler konjöktüre göre sonra ne olur. Harcarlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza