Tam 2.9 milyon beğeni... Obama tarihe geçti!

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın, Charlottesville'de yaşanan şiddet olaylarının ardından attığı tweet beğeni rekoru kırdı.

Tam 2.9 milyon beğeni... Obama tarihe geçti!
Tam 2.9 milyon beğeni... Obama tarihe geçti!
GİRİŞ 16.08.2017 09:41 GÜNCELLEME 16.08.2017 10:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı Barack Obama, siyasi hayatını sonlandırmasına karşın yaşanan büyük olayların ardından göz önünde olmaya devam ediyor.

Daha önce Manchester ve Londra'daki terör saldırılarının ardından yorumlarda bulunan Obama, ABD'nin Charlottesville kentinde yaşanan şiddet olaylarının ardından da Twitter hesabından Nelson Mandela'nın sözlerini paylaştı.

Obama'nın üç parça halinde paylaştığı tweetlerde, "Hiç kimse, doğuştan, başka bir insanın ten rengi, geçmişi ya da dini yüzünden ondan nefret etmez. İnsanların nefreti öğrenmesi gerekir. Ve eğer, onlara nefret öğretiliyorsa, sevgi de öğretilebilir. Çünkü sevgi insan kalbine aksine kıyasla çok daha doğal gelir" ifadeleri yer aldı.

Obama'nın bu tweeti 1.2 milyon kez yeniden paylaşılırken, 2.9 milyon da beğeni aldı. Bu rakamla birlikte, Nelson Mandela sözlerini içeren tweet, Twitter tarihinin en beğenilen tweeti oldu. Obama'dan önce ABD'li şarkıcı Ariana Grande'nin, Manchester'daki konserine düzenlenen intihar saldırısının ardından attığı tweet en beğenilen tweet olmuştu. 

YORUMLAR 16
  • 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Nelson Mandela söymemiş Obamace yazmış. Demekki begeni akan Mendela
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile günde iki kere dogru zamani gösterir. Kisilerin (Obama) ne söylediklerinden ziyade ne yaptiklari yada yapmaya calistiklari önemlidir Bende Yunus Emre´den´YARADILANI SEVERIM, YARADAN´DAN ÖTÜRÜ´ Simdi ben Obama gibi iyi insan mi oldum. Gecin bunlari efendiler gecin. Kendime iftira mi? atiyorum acaba.
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş en aşağılık adam
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ama katiller sevgiyi öğretemez ki!..
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc azabı bunun gibilerinin üzerine olsun o kadar çocuk mazlumun canına kıydı şimdi ise bir şey olmamış gibi poz veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı