51. Bölge ilk kez bu kadar net görüntülendi!

ABD'nin UFO ve uzaylılara ilişkin kalıntıların sır gibi saklandığı iddia edilen 51. Bölge isimli askeri üs gizli bir şekilde ilk kez bu kadar yakından ve net görüntülendi.

GİRİŞ 05.09.2017 17:53 GÜNCELLEME 06.09.2017 11:38
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

ABD'nin Nevada eyaletinde, UFO ve uzaylılara ilişkin kalıntıların sır gibi saklandığı iddia edilen 'Area 51' (51. Bölge) isimli askeri üs gizli bir şekilde görüntülendi. 'UFO Seekers' isimli Youtube kanalı, görüntüleri çekmek için bir dağa tırmanarak 2438 metre yüksekliğe çıkıldığını ve bu şekilde gizli bir şekilde görüntü alındığını açıkladı.

25 kilometre mesafeden yüksek çözünürlüklü kameralarla yapılan çekimlerde sır gibi saklanan askeri üssü ait görüntüler elde edildi. İnsanların girişini kesinlikle izin verilmeyen ve "uzaylı hapishanesi" olarak iddia edilen bölge 1955 yılında kurulmuştu.

Kendilerini uzaylı avcıları olarak tabir eden Tim ve Tracey Doyla görüntüleri çekmek için uzun bir tırmanış yapmak zorunda kaldı.  "Area 51" hakkında çok sayıda komplo teorisi bulunuyor.Askeri üsse ait görüntülerde çevrede inşa edilen yollarda birçok aracın bölgede bulunduğu görülüyor. 

YORUMLAR 24
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    uzay araçları diye adlandırdıkları şey belki de onların yaptıklarıdır. bu kadar gizli olmalarına sebep ne? ben inanmıyorum. varsa da bizden güçlü değiller.
    Cevapla
  • azewolf 5 yıl önce Şikayet Et
    orada qaliba dünya dışı teknoloji kullanılıyor o yüzden içeriye kimse alınmıyor ve ya bizim beynimiz hayla uzaylıları kabullenemeyeceyi için oraya girişe izn yox oraya başkanları bile izn ile içeriye alıyorlar
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Burası bir çeşit nükleer bomba üretiminin ve denemelerinin yapıldığı bir yer olduğu için buraya insanların giriş çıkışlarına izin verilmiyordur. Malum öldürücü radyasyona maruz kalma tehlikesi yoksa uzaylı falan hikaye
    Cevapla
  • m.k 5 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kkk Herhangi bir askeri üsse izinsiz duvarı atlayarak girmeye çalış gör bak seni nasıl öldürüyorlar.
    Cevapla
  • kkk 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzaylı muzaylı olayını bilmem de öldürücü reaksiyon tarzı bişey olmasın diye insanların girişi engellense girenleri öldürmezler Birşey saklanıyor ama uzaylılarla mı alakalı devletlemi alakalı onu bilemeyiz
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yorumlara bakıyorum ve geldiğimiz nokta içler acısı...
    Cevapla
  • eyyupk 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçek uzaylı bizde var zaten bizi istila etmişler Türkiyeye gelsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
En fazla Müslümanın olduğu ülkeler açıklandı! İşte o liste...