Bu sözler kavgada söylenmez! Olgunlaşmamış...

2016'daki başkanlık seçimlerinde Trump'ın rakibi olan Hillary Clinton, katıldığı TV programında Trump'a, "olgunlaşmamış, zayıf dürtülü, niteliksiz ve reaktif" dedi.

Bu sözler kavgada söylenmez! Olgunlaşmamış...
Bu sözler kavgada söylenmez! Olgunlaşmamış...
GİRİŞ 14.09.2017 14:14 GÜNCELLEME 14.09.2017 14:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2016 ABD Başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton, ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirerek, "Başkan ve yönetiminin, demokrasi için açık ve mevcut bir tehlike oluşturduğunu düşünüyorum" dedi.

Clinton, seçim kampanyası süresince tuttuğu günlüklerinden oluşan "Ne Oldu" (What Happened) adlı kitabını yayımlamasından sonra CNN televizyonundan Anderson Cooper'ın programına konuk oldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştiren Clinton, "Trump, olgun değil ve bulunduğu pozisyon için nitelikli değil" diyerek, "Başkan ve yönetiminin, demokrasi için açık ve mevcut bir tehlike oluşturduğunu düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

Trump için "Olgunlaşmamış, zayıf dürtülü, niteliksiz ve reaktif" ifadelerini kullanan Clinton, "Onun önceden ne yapacağı belli olmayan biri olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Clinton, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey'in, 2016 başkanlık seçiminde Trump'ın kazanmasına yardım ettiğini öne sürdü.

Rusya'nın seçime müdahale ettiği iddialarına değinen Clinton, bunun, "Watergate skandalından daha büyük" olduğunu belirtirken, "İletişim olduğuna inanıyorum ... toplantılar ... mali çelişkiler." ifadelerini kullandı.

TRUMP, TWITTER'DAN CEVAP VERDİ

ABD Başkanı Trump ise Clinton'un eleştirilerine, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden cevap verdi.

Trump, mesajında, "Sahtekar Hillary Clinton, seçim kaybı için herkesi (ve her şeyi) suçluyor ama kendini suçlamıyor. Tartışmaları kaybetti ve yönünü kaybetti!" ifadelerini kullandı.

Clinton'un 2016'da kullandığı "zavallılar" ifadesini tırnak içinde kullanan Trump, "'Zavallılar' Hillary'ye musallat olmak üzere geri döndü. Onlar, duygularını yalın ve yüksek sesle ifade ediyorlar. O (Clinton) çok para harcadı ama sonunda maçı alamadı." ifadelerine yer verdi.

Clinton, Eylül 2016'da New York kentinde LGBT toplumunun bağış etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Trump'ın destekçilerinin yarısını, benim ifademle 'zavallılar' sepetine koyabilirsiniz." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 2
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    ete ve. ..öte para vermesinler yisinler birbirini,düzsünler birbirini
    Cevapla
  • vatansever hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    bari bir gun bile olsa tutuklayin be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?