Tüm dünya şaşkınlıkla izledi! Kürsüyle çıktı

Eski Beyaz Saray iletişim Direktörü, Emmy ödül törenine sürpriz bir şekilde katıldı.

Tüm dünya şaşkınlıkla izledi! Kürsüyle çıktı
Tüm dünya şaşkınlıkla izledi! Kürsüyle çıktı
GİRİŞ 18.09.2017 10:46 GÜNCELLEME 18.09.2017 11:35

Amerikan TV yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, Los Angeles'ta sabaha karşı yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Törene damgasını vuran isim ise bir süre önce görevinden istifa eden eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Sean Spicer oldu.

BEYAZ SARAY'DA KULLANDIĞI KÜRSÜSÜNÜ GETİRDİ

Görev süresi boyunca ABD kamuoyundan sert eleştiriler alan Spicer'ın Emmy Ödül Töreni'nde kürsüye çıkması büyük şaşkınlık yarattı. Komedyen Stephen Colbert'in açılış konuşmasının ardından bir anda sahneye çıkan Sean Spicer, beraberinde Beyaz Saray'da gazetecilerin karşısına çıkarken kullandığı kürsüyü de getirdi.

TRUMP'IN SÖZLERİNE GÖNDERME YAPTI

Spicer'ın gelişi salonda büyük bir şok etkisi yaşarken, Beyaz Saray'ın eski iletişim direktörü "Bu şimdiye kadarki en çok izlenen Emmy olacak" ifadelerini kullandı. Spicer bu sözleriyle, Trump'ın yemin töreni sonrasında sarf ettiği ve ABD'de uzun süre gündem olan, "Bu şimdiye kadar ki en kalabalık yemin töreniydi" sözlerine gönderme yaptı. Spicer o dönem ABD medyası tarafından alenen yalan söylemekle suçlanmıştı.

ABD MEDYASINDA BÜYÜK YANKI BULDU

ABD medyası ise Spicer'ın Emmy ödül töreninde görülmesini bir "imaj düzeltme" hareketi olarak yorumladı. CNN haberi, "Spicer, sürpriz Emmy katılımıyla hırpalanmış imajını temizlemeye çalışıyor" ifadeleriyle duyururken, The Washington Post ise 'imaj tamiri' ifadesini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"