Kilise katliamcısının kimliği şoke etti!

ABD'nin Texas eyaletinde, pazar ayini sırasında kiliseye saldırı düzenleyip 27 kişiyi öldüren saldırganın, 26 yaşındaki Devin Patrick Kelley olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.11.2017 07:51 GÜNCELLEME 06.11.2017 08:37
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

ABD'nin Texas eyaletine bağlı Sutherland Springs bölgesinde, Pazar ayini sırasında kiliseye saldırı düzenleyen ve 27 kişinin ölümüne neden olan saldırganın kimliği belli oldu. Polis yetkilileri saldırganın 26 yaşındaki Devin Patrick Kelley olduğunu açıkladı.

Texas eyaletine bağlı Sutherland Springs bölgesinde, Pazar ayinine katılanları hedef alan ve 27 kişinin öldüğü saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu. Polis, saldırganın 26 yaşındaki Devin Patrick Kelley olduğunu açıkladı. Saldırganın ABD hava kuvvetlerinde çalışmış bir asker olduğu ortaya çıkı. ABD polisi, saldırının terör bağlantısı olmadığını duyurdu.

 

 

TEXAS VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Saldırı ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Texas Valisi Greg Abbot, 27 kişinin öldüğünü açıkladı. Abbot, saldırıda çok sayıda kişinin de yaralandığını ve ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını belirtti.

 

YORUMLAR 127
  • ferhat 6 yıl önce Şikayet Et
    putin bu olayın ardından taziye mesajı iletmişti :D
    Cevapla
  • Sosyal 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika teroristlerle dolu amerikanın kendisi terorist
    Cevapla
  • ragip 6 yıl önce Şikayet Et
    for king (queen) and the country deyip cekmis tetigi. ingiliz galiba.
    Cevapla
  • 421 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman ajanı gibi duruyor..
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum da öyle haklamış ki adamlar bizi psikolojik harpte, bizim kendi milletimiz "Müslümanları terörist" ilan etmişler... Yahu bir aklı selim yorum yok...Hem mesele dil müslümanlığı değil, Mümin dayanışmasıdır... biraz uyanık olalım... Hristiyan dahi olsa ve hele ki mazlum ise, bir Müslümana kötü söz söylemek yakışmaz... Biraz İslam ve Devlet Tarihi mizi okuyalım... bu cehaletle bir yere varamayız...yorumlara bakarsınız, o kaos şeytanilerinin malesef amacına ulaştığını görürsünüz. Amerika dediğiniz devlet, paralel yapısı olan taşeron bir devlettir... Özgürlükler ülkesi, tarihinde hiç bağımsız olamamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek