Libya'daki saldırıda Libyalılar da öldü

Libya'nın BM Temsilci Yardımcısı İbrahim Dabbaşi, Bingazi kentindeki ABD Konsolosluğuna düzenlenen saldırıda Libyalı güvenlik görevlilerinin de yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Libya'daki saldırıda Libyalılar da öldü
Libya'daki saldırıda Libyalılar da öldü
GİRİŞ 12.09.2012 20:08 GÜNCELLEME 12.09.2012 20:08

ABD Büyükelçisi Christopher Stevens dahil olmak üzere 4 Amerikalı yetkilinin ölmesine neden olan saldırının ardından BM Güvenlik Konseyi'nde bir konuşma yapan Dabbaşi, saldırının Libya'nın çıkarlarına hiçbir şekilde hizmet etmediğini ve İslamiyet'in imajına büyük zarar verdiğini söyledi.

Libya Hükümeti'nin saldırıyı kınadığını yineleyen Dabbaşi, hükümetin saldırıdan sorumlu olanları adalet karşısına çıkarmaya kararlı olduğunu belirtti.

Dabbaşi, saldırıda 10 Libyalı güvenlik görevlisinin öldüğünü, bazılarının da yaralandığını kaydetti.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Tomahawk" krizi büyüyor! ABD'ye sert uyarı
Afganistan ve Pakistan birbirine girdi: 19 karakol el değiştirdi, çok sayıda şehit var!