Pepee ( çizgi film ) / fragman

Hayat, onun için yeni keşiflerle dolu kocaman bir oyun alanı! Öğrenmesi gereken o kadar çok şey var ki! Pepee, her şeyi merak ediyor!

Pepee ( çizgi film ) / fragman
Pepee ( çizgi film ) / fragman
GİRİŞ 21.11.2011 10:18 GÜNCELLEME 21.11.2011 10:18

En yakın arkadaşları Şila, Zulu, Köpüş ve Kalem ona eşlik ediyor! Bu eğlenceye hayır demek imkânsız! Pepee yeni sezon bölümleriyle sadece TRT Çocuk’ta…

Pepee, 20-27 Ekim’de NHK’nin düzenlediği Japan Prize 2011’in finalinde yarışacak... TRT Çocuk’un okul öncesi yaş grubuna hitap eden yapımlarından Pepee, kısa sürede ebeveynlerin de kalbini kazandı. Annesi, babası, kardeşi Bebee, nenesi ve dedesi ile sevgi dolu bir ailede büyüyen Pepee, her bölümde maceradan maceraya koşuyor! Yapım, Japon kamu kanalı NHK'in düzenlediği, alanında en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen “Japan Prize 2011”de, aralarında ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada, Brezilya ve Endonezya gibi ülkelerin de yer aldığı zorlu bir kulvarda, “Okul Öncesi” kategorisinde finale kalarak uluslararası alanda da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TRT Çocuk, pek çok yapımda olduğu gibi sevilen çizgi kahraman Pepee’nin lisanslı ürünlerinin üretimi ile ilgili yoğun bir taleple karşı karşıyadır. Tekstil, kırtasiye, oyuncak ve Pepee dünyasını yansıtan çeşitli ürünler çocukların beğenisine sunulmak üzere satış noktalarında yerini almaktadır.

Çizgi Film "Pepee (Yeni)", Her Gün TRT Çocuk’ta…

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Görülmemiş rakamlar! İşte milyarderlerin sahip olduğu en büyük yatlar...