Kadirov intikam yemini etti

IŞİD, casus olduğu gerekçesiyle bir Çeçen'in başını kesti. Olayın ardından Çeçen lider Kadirov intikam yemini etti.

Kadirov intikam yemini etti
Kadirov intikam yemini etti
GİRİŞ 03.12.2015 17:20 GÜNCELLEME 03.12.2015 17:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

IŞİD, Rus iç güvenlik servisi FSB hesabına çalıştığı gerekçesiyle Kasiyev Magomid adlı bir Çeçen'i Suriye'nin Rakka kentinde başını keserek öldürdü. İnfaz görüntülerini internet üzerinden yayınlayan örgüt, IŞİD hedeflerini bombalayan Putin yönetimini de tehdit etti. IŞİD bugüne kadar ilk kez bir Rus vatandaşının infaz görüntülerini yayınladı.

Aynı zamanda görüntüler "Cihatçı John" olarak bilinen Muhammed Emvazi'nin geçen ay öldürülmesinden beri yayınlanan ilk infaz görüntüleri niteliğini taşıyor. Görüntülere göre, IŞİD militanı olan ve anadili gibi Rusça konuşmasından bu ülke vatandaşı olduğu anlaşılan bir kişi, elindeki bıçakla casus olduğu iddia edilen Çeçen'in arkasında durarak bir süre Putin yönetimini tehdit etti.

Militan daha sonra Moskova hesabına, bu ülkeden gelen IŞİD militanları hakkında bilgi toplayarak FSB'ye aktardığı ileri sürülen 24 yaşındaki Magomid'in başını kesti. 

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, IŞİD militanlarının Çeçen kökenli bir Rusya vatandaşını öldürdüğünü doğruladı. Kadirov, "Bunu yapanlar her kimse cezasız kalmayacak" dedi.

YORUMLAR 15
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla yemin insanın kendisine doner...
    Cevapla
  • A. Ki 8 yıl önce Şikayet Et
    Çeçen ve tüm müslümanların YÜZ. KARASI. KADİROV. SONUNDA. it. GİBİ seni DE. RUSLAR. GEBERTECEK.
    Cevapla
  • VATANDAŞ RIZA 8 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış.Senin işid den bir farkın yokki.İŞİD İsrail uşağı sen Moskof uşağısın.Müslüman Türkiye'ye dil uzatacak kadar gafilsin.Hidayete layıksan Rabbim Hidayet versin.Değilsen de neye layıksan onu versin.
    Cevapla
  • Mizah 8 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış dombik , sakın elimize düşme.
    Cevapla
  • salim 8 yıl önce Şikayet Et
    aslanım hedef oldun artık bence kaçarı yok sen haddini aştın seni hamederler türk düşmanı olma bence putun gazına gelme vazgeç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması