Putin'den Kerry'i şaşkına çeviren espri

Kerry, Putin tarafından kabul edildiğinde Rusya liderinin kendine özgü esprileriyle zor anlar yaşadı.

Putin'den Kerry'i şaşkına çeviren espri
Putin'den Kerry'i şaşkına çeviren espri
GİRİŞ 24.03.2016 22:45 GÜNCELLEME 24.03.2016 22:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya yönetimiyle Suriye ve Ukrayna krizlerini görüşmek için Moskova’ya gelen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Kremlin Sarayında Putin tarafından kabul edildiğinde Rusya liderinin kendine özgü esprileriyle zor anlar yaşadı.

Kerry ile tokalaşan Putin, ''Sizi Moskova Havalimanı'nda uçaktan nasıl indiğinizi görünce çok şaşırdım. Çantanızı kendiniz taşıyordunuz. Bir taraftan bunun demokratik davranış olduğunu düşündüm. Diğer taraftan ise acaba içinde başka kimseye, yardımcılarına bile teslim edemeyeceği değerli eşya mı var diye düşündüm. Mesela içinde para mı var. Bizimle yapacağınız görüşmelerde önemli konularda bizi satın almak istediğinizi bile düşündüm'' deyiverdi.

Putin'in bu sözleri üzerine birkaç saniye afallayan, ancak çabucacık toparlayan Kerry, ''Bence valizin içinde ne olduğunu size gösterdiğimde şaşıracaksınız. İyi bir sürpriz olacak'' ifadesini kullandı.

Tokalaşmadan sonra Rusya lideriyle yapacakları görüşmenin gidişatı hakkında ışık tutacak birkaç cümle de sarf eden Kerry, ''Suriye'de özellikle son bir ayda ve ateşkes ilan edilmesiyle olumlu yönde adımlar atılıyor. Umarım Ukrayna krizi konusunda da benzer ilerlemeler kaydedeceğiz'' dedi.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry daha önce Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrovile 4 saat devam eden görüşmeler yapmıştı.

YORUMLAR 8
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Potin resmen zarf atmış abd ye rüşvet verdiye
    Cevapla
  • hataylı 8 yıl önce Şikayet Et
    iki hıristiyan devletin(rusya ukrayna) birbirleriyle savaşmasına izin verirlermi zannediyorsunuz.müslümanları birbirine kırdırtan din düşmanları bilmezlermiki bu olayın kendilerine zarar vereceğini.biz yiyelim birbirimizi düşmana ne hacet...araplar şöyle,iranlılar böyle suriyeye hiç güvenilmez ne yapıyoruz ümmeti Muhammet kendimize gelelim
    Cevapla
  • Halfetili 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay abd , putin karşısında çok pasifsiniz , size guvenipte sizinle yola cikilmaz
    Cevapla
  • Alli 8 yıl önce Şikayet Et
    Seytanlar birbirini agirlar :))
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    rus ekonomisinin dip yaptığını gösteriyor. ekonomi iyi olsa çantayı merak etmezdi. rusya suriye batağı içinde her gün dipsiz kuyuya para harcıyor. ve kırım yüzünden ruslara ekonomik yaptırımlar uygulanıyor. birde petrol fiyatları düşük seviyelerde. rusyanın ekonomisi patinaj çekiyor. rus ekonomisi bir kaç sene içinde çökerse kimse şaşırmasın.
    Cevapla
  • derdim var 8 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomileri çökse bile bunlar Haçlı Savaşı yapıyor. El altından yardım ederler. Rusya'ya işleri bitinceye kadar bütün imkanları seferber ederler.Amaçları dünyadaki bütün Müslümanları yok etmek ,Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu da mümkün değil tuzakları kendi başlarına geçecek inşe' allah
    Cevapla
  • hainruslar 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık