Budist çeteler katliama devam ediyor

Myanmar'da, ordunun katliamı sonrası yüzlerce Arakanlı Müslüman, komşu ülke Bangladeş'e kaçtı. Dünya ise bölgede yaşanan soykırıma karşı sessizliğini koruyor.

GİRİŞ 23.11.2016 11:04 GÜNCELLEME 23.11.2016 15:06
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Myanmar'ın batısındaki Arakan eyaletinde yaşayan Rohingya Müslümanlarından günde ortalama 100 kişi, uygulanan "soykırımdan" kendilerini korumak için Bangladeş-Myanmar sınırını belirleyen Naf Nehri'nden kayıklarla gizlice geçerek Bangladeş’in sahil kenti Cox Bazar yakınlarındaki Kutupalong Kampına sığınıyor.

Arakan'daki katliamlara ve işkencelere dayanamayıp Bangladeş sınırına dayanan yüzlerce Arakan'lı Müslüman Budist Myanmar hükümet güçleri zor kullanarak kuşatma altına aldı.

Gizli bir kamerayla çekilen görüntülerde, insanlık dışı zulümle karşı karşıya kalan Arakan'lılar ne yapacağını şaşırmış durumda. Myanmar kolluk kuvvetleri bölgeye takviye ekiplerin gelmesiyle masum, sivil insanları tekme, tokat, jopla döverek sindirmeye çalışıyor.

Diğer bir görüntüde ise Arankan'lı Müslümanların yakıldığı görülüyor.

YORUMLAR 72
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynısı Avrupada olsa dünya kıyameti koparırdı.
    Cevapla
  • BAŞKANA İLETİN 7 yıl önce Şikayet Et
    İslam ülkelerinin çoğu CIA, MI6, MOSSAD gibi derin yapıların kontrolünde yani GDO'lu çekirdeklerin etkisinde hareket ediyorlar. Duyarsız kalmalarının sebebi bu GDO'lu yapılarıdır. İslam ülkelerini, bu yapıların etkisinden kurtaramadıkça bir araya getiremezsiniz. Dolayısı ile Müslümanların, kendi derin operasyonel yapılarını kurması, kendi doğal çekirdeklerini oluşturması ve GDO'lu çekirdeklerin etkisinden kurtarılması, böylece doğal yöneticilerine kavuşturulması gerekir. Çöktü denen Rusya, kendi doğal çekirdeği olan KGB’den yeniden filizlendi. FETÖ virüsünden temizlenmiş bir MIT, İslam ülkelerinin doğal çekirdeklerini, derin yapılanmalarını oluşturabilecek TEK UMUDUMUZDUR.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar suriyeli yi aldık bunlarda gelsin abi allah büyük . rızık veren allah kardeşlerimizi o zalimlere bırakmayalım ....
    Cevapla
  • islam 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla doğru söylüyon
    Cevapla
  • sss 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumların büyük bir kısmını okurken. günlük hayatımızdaki yaşantımızdaki çelişkiler geldi aklıma. benimde gözlerim yaşardı videoyu izlerken. dayanılacak gibi değildi. Allah güç versin dümdüz edelim istedim ama bizim çoğu zaman birbirimize bile tahammülümüz yok. kul hakkını çerez yer gibi yiyoruz. saygı sevgi azalmış. trafikte yayaya yol verdiği için arkasında duran araba şoförü tarafından dövülmeye kalkışılan şoför. bunun gibi saymakla bitmeyecek nice haksızlık devam ederken. o kardeşlerimize yardım etmemiz ne mümkün. Cenabı Allah Hınzır eti yemekten korktuğumuz kadar kul hakkı yemektende korkmayı nasib etsin. Allah içimize Ahlakın en güzeliyle güzellenmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • hatice 7 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz bu insanlara yardım etsin ne olur sayın cumhurbaskanim Allah rızası için bir an önce bu insanlara yardım edelim. birey olarak sadece dua ediyorum ağlıyorum elimden birşey gelmiyor. devletimiz büyük . Yuce rabbimin yardımıyla elimizden geleni yapalım ne olur. resim deki insanlar yardım edin der gibi bakıyorlar. Allah kahhar ismi ile kahretsin bu zalimleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!