Flaş açıklama! 'Hizmet etmek istemiyorum' deyip...

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov 'istifa edebileceğini' söyledi.

Flaş açıklama! 'Hizmet etmek istemiyorum' deyip...
Flaş açıklama! 'Hizmet etmek istemiyorum' deyip...
GİRİŞ 27.11.2017 12:25 GÜNCELLEME 27.11.2017 12:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

''Rossiya 1'' televizyonuna röportaj veren Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov, görevini bırakmaya hazır olup olmadığına ilişkin soruya ''Bu benim hayalim. Bölgenin lideri olmak, halkın ve devletin sorumluluğunu taşımak çok zor'' dedi.

 

 

ZAMANINDA BENİM GİBİLERE İHTİYAÇ VARDI"

Yaptığı her yanlış için hem gerçek hayatta, hem de öteki tarafta hesap vermek zorunda olduğunu söyleyen Kadirov, ''Mesele yorulmak değil, ben sadece artık hizmet etmek istemiyorum. Doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Zamanında mücadele vermek, her şeyi düzene sokmak için benim gibilere ihtiyaç vardı. Şimdiyse Rusya toplumunda barış ve istikrar hakim. Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti'nde de değişimin zamanı geldi'' dedi.

"İSİM VEREBİLİRİM"

Kendisinden sonra seçilecek olası lider hakkındaysa, Kadirov şunları söyledi: Eğer benden fikrimi soracak olurlarsa, bu görevi benden de iyi taşıyacak birkaç insanın ismini verebilirim. Ama son karar, yine de halkın.

RAMAZAN KADİROV KİMDİR?

Çeçenya Cumhuriyeti'nin ikinci devlet başkanı Alu Alkhanov'un ölümünden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in desteği ile Çeçenya Cumhuriyeti devlet başkanı olan Kadirov, bundan önce başbakanlık görevini yürütmüştü. Birinci Rus - Çeçen Savaşı'nda babası Ahmet Kadirov ile Ruslara karşı direnen isimlerden biri olan Kadirov, İkinci Rus - Çeçen Savaşı'nda ise Rusların yanında yer alması ile tanınıyor. Putin'e yakınlığı ile bilinen Kadirov, 2004 yılında Vladimir Putin tarafından Rusya Federasyonu Kahramanlığı Madalyası verilmiştir.

Kadirov, Çeçen halkı tarafından özellikle dire

YORUMLAR 16
  • cerkes 6 yıl önce Şikayet Et
    kafirov tez zamanda babana kavusursun insallah cecen cihadini sattin halkini sattin dagdaki mucahit mücadeleyi vahhabilere sehirdeki dudayevi mucadeleyi ruslara sattin hain
    Cevapla
  • Hasan doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Efendisi putin de aday olmayabilirim demişti.
    Cevapla
  • Kochisar li 6 yıl önce Şikayet Et
    Cecen dedigin yurekli ve cesur olur ve asla vatanini milletini satip Putin in kopekligini yapmaz..
    Cevapla
  • Doğru tektir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaybol
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan hain... seçim yapıyoruz diye yeni atama yapacaksınız, birde dalga geçer gibi açıklama yapıyorsun... ama eninde sonunda Kafkas Kartalları küffara galip gelecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi