Şok Suriye açıklaması! Açık açık söyledi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'yi, Suriye'yi bölme planları yapmakla suçlayıp Moskova'nın, bu planların içeriğinin tam olarak ne olduğunu Washington'a soracağını söyledi.

Şok Suriye açıklaması! Açık açık söyledi
Şok Suriye açıklaması! Açık açık söyledi
GİRİŞ 07.02.2018 17:40 GÜNCELLEME 07.02.2018 17:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rusya'da 'yeni neslin yöneticilerini belirlemek için' düzenlenen bir yarışma olan Rusya'nın Liderleri'nin finalistleri için Soçi'de gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Lavrov, ''Amerikalılar ülkenin (Suriye) bölünmesi yolunu tuttu gibi duruyor. Suriye'nin fiilen bölünmesine ilişkin planlar var, bunu biliyoruz'' dedi.

''Amerikalı meslektaşlarımıza bu planlarının içeriğinin tam olarak ne olduğunu soracağız" diye ekleyen Lavrov şöyle devam etti:

 

 

''Anlaşılan Amerikalılar, Suriye'nin meşru hükümetin davet etmemesine karşın bu ülkede bulunmalarının tek sebebinin DAEŞ ve teröristleri yenmek olduğu yönünde bize verdikleri taahhütleri terk ettiler. Zira şimdi de bu ülkedeki varlıklarının, burada, rejim değişimi ile sonuçlanacak istikrarlı bir siyasal çözüm süreci başlayana kadar devam edeceğini söylüyorlar.''

YORUMLAR 20
  • Halid bin Velid 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bu Plandan Haberdardır. Masada o da vardı.
    Cevapla
  • Fani dunya 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd rusyaya dokundu hayirli sabahlar yenimi uyandin moskova
    Cevapla
  • fuzuli 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya yeni uyandı.. günaydın
    Cevapla
  • frht 6 yıl önce Şikayet Et
    biz uyandık mı peki
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    muslumanların duşmani Yahudi,hiristiyanların taktiği böl,parçala yut,amaçları musluman ülkeleri parçalayıp mekkei mukerremeden istanbula kadar buralar da dahil buyuk İsrail devletini kurmak ,ama başaramıyacaklar ,yok olup gidecekler yeterki biz bir olalım güçlerine güveniyorlar amA haçlıları kurdukları zaman da ecdadımıza karşı güçlü gorunuyorlardı ne oldu her zaman hüsrana uğradılar yinede aynı olurlar
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan rüzgarı ruslar ülkenin bölünme ile ilgili planları bilmiyormı bal gibide biliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi