Hamaney'den Müslüman ülkelere 'ABD' çağrısı!

İran'ın dini lideri Hamaney, Washington’a teslim olmayacaklarını vurgulayarak, Müslüman ülkeleri ABD’ye karşı birlik olmaya çağırdı.

Hamaney'den Müslüman ülkelere 'ABD' çağrısı!
Hamaney'den Müslüman ülkelere 'ABD' çağrısı!
GİRİŞ 26.04.2018 11:26 GÜNCELLEME 26.04.2018 11:35
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD Başkanı Donald Trump'ın nükleer anlaşmayı bozma planlarına devlet televizyonundan tepki gösterdi.

"İran halkı ABD ve diğer kibirli güçlerin zorbalık girişimlerine başarılı bir şekilde karşı koydu ve direnmeye devam edecek" açıklamasını yapan Hamaney ayrıca, bütün Müslüman ulusları ABD ve ortak düşmanlarına karşı birleşmeye çağırdı.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 36
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    size inanmıyor müslümanlar zira bebek katili bir ilkesiniz
    Cevapla
  • engin 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye karşı ülkesini garantiye almak istiyor irana asla güven olmaz vede bunlar şii hiç güven olmaz.
    Cevapla
  • Çepni 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hameny sen ilk firsat ehli sünnet cellati ve Türk Kürt düşmani sen kim sin bize emir veriyorsun hala PKK yardim silah herşeyi veriyorsun askerimiz polisimiz masum insanimiz ölümüne yataklık yapacaksın ondan sonra AA ben müslüman im hadiiii oradan Farsssssssssss
    Cevapla
  • Cabbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogru! Turkiye 1-0 yenik durumda su an! Iran iyi bir *gol atti*. Turkiye, *Islam Ekonomik ve Gumruk Birligi* ni ortaya atmali ve *tek para birimi* demeli. Bu Bruksel yolculugunda ise yariyacak.
    Cevapla
  • çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede müslümanlar arası ticaret artmalı ve ayrıca butün müslüman kesimin toprakları bir birleri tarafından korunmalı ister ırak ister filistin ister azerbeycab ister kazakistan türk menistan suriye bütün müslüman alemi birleşip birbirlerini koruyucak anlaşmalar yapılmalı uyan artık din kardeşlerim birlesirsek allahın izniyle güçleniriz sürüden ayrılanı kurt kapar eskilerin ne güzel bir sôzü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…