Kuru ve yıpranmış saçlar için muz maskesi

Kuru ve yıpranmış saçlarınız için çözüm, sadece saç kırıklarını aldırmak değil tabii ki. Saçlarınıza bakım yapacak maskeleri de uygulamanızda fayda var.

Kuru ve yıpranmış saçlar için muz maskesi
Kuru ve yıpranmış saçlar için muz maskesi
GİRİŞ 25.04.2017 12:06 GÜNCELLEME 25.04.2017 12:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maskenin faydaları ise: Kuru yıpranmış saçları düzeltir. Saç köklerini güçlendirir ve kuru saçları besler. Sağlıklı saçları ve saç derisine yardımcı olur. Saçın yağını dengeler. Eğer kuru ve yıpranmış saçlarınızdan şikayetçiyseniz sizler için bir önerimiz var. Yapılışı oldukça basit bu maskenin içinde bulunan muzlar ve hindistan cevizleri muhteşem güzellik meyveleridir ve içleri potasyum vitamin, antioksidan ve doğal yağlarla doludur. Saçlarınızdaki kırılmaları önler ve saçlarınızı güçlendirir. Doğal saçın esnekliğini korumanıza yardımcı olur ve saçınızı hareketli ve sağlıklı gösterir. 

Tüm yapmanız gerekenler: 

1 muz
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı bal

Yapılışı: 1 adet ezilmiş muzu, bal, hindistan cevizi yağı ve  zeytinyağıyla karıştırın. İyice karıştığından emin olduktan sonra tüm saçınıza sürün. 15-30 dakika saçınızda beklettikten sonra saçınızı iyice yıkayın.

YORUMLAR 2
  • şimay 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım sürekli işlem görüyor bu yüzden çok yıpranıyor ve artık saçıma hiçbir şey yapamıyorum ne şekil verme ne boyama ama artık düzeldi liquid keratin kullanmaya başladıktan sonra saçımda bir problem kalmadı düzeldi sağlıklı güçlü ve canlı bu sayede artık saçlarım kopucak diye taramaktan bile vazgeçmeme gerek kalmadı artık liquid keratin var çünkü
    Cevapla
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım artık yaptığım işlemlere daha fazla dayanamadı yıpranmışlık hiç gitmiyor kestiriyorum bir sürü bakım yapıyorum ama olmuyordu kuaförde konuşurken yanımdaki bayan ‘liquid keratin dene benim saçım senden daha kötüydü düzeldi’ dedi kuaförde haklı olduğunu söyleyince hemen orda internet sitelerini aldım hemen eve dönünce önce canlıdan sonra telefon ile görüştüm saçımın fotoğraflarını falan gönderdim saçım için gerekli olanları gönderdiler hemen 1 günde geldi zaten kullanmaya başladım ve saçlarım düzelmeye başladı 2 haftadır falan kullanıyorum ama etkisini görmeye başladım şimdiden ben çok uğraştım ama sonunda çözümü buldum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!