Samsung, bilgisayar pazarından çekiliyor

Son gelen bilgilere göre Samsung, Avrupa'da dizüstü bilgisayar satışlarını durduruyor.

Samsung, bilgisayar pazarından çekiliyor
Samsung, bilgisayar pazarından çekiliyor
GİRİŞ 24.09.2014 14:11 GÜNCELLEME 24.09.2014 14:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PC Advisor'ın yapmış olduğu habere göre Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Avrupa'da dizüstü bilgisayar satışlarını durdurmayı planlıyor. Samsung'un söz konusu pazardan çekilme nedenine dair henüz açıklama bulunmuyor. Ancak, PC satışlarına olan ilginin azalmasından dolayı Samsung'un böyle bir karar aldığı tahmin ediliyor.

Samsung, Chrome OS'lu dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere şu anda sadece Avrupa'da PC satışlarını durduruyor. Ayrıca Samsung'un Avrupa için açık kapı bıraktığı da belirtiliyor. Anlaşılan şirket ilerleyen zamanlardatekrardan pazarda varlığını gösterebilir.

Öte yandan Samsung'un haricinde daha önceden Toshiba ve Sony gibi bazı teknoloji devleri de dizüstü bilgisayar pazarındaki katılımını azaltmıştı. Sonuç olarak yeni bir bilgisayar satın almak isteyen kullanıcılara Lenovo, Acer, Asus ve HP gibi alternatiflerin kaldığı görülüyor.

YORUMLAR 1
  • turhan duzcu 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU. Evet samsung leptop fazla ilgi çekmiyor alınmıyor ve fazla pahalılar bence yerinde bi karar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsunspor Avrupa'da korku verdi! Atatürk bayrakları Yunanları çileden çıkardı
Gözler Rusya, Ukrayna savaşında! İşte Ukrayna'ya asker göndermekte istekli ülkeler