Ralli meraklıları dikkat: En iyisi çıktı!

Efsane DIRT serisinin son oyunu Rally raflardaki yerini aldı.

Ralli meraklıları dikkat: En iyisi çıktı!
Ralli meraklıları dikkat: En iyisi çıktı!
GİRİŞ 07.04.2016 17:48 GÜNCELLEME 08.04.2016 09:16

Oyun severlerin takip ettiği oyun serileri vardır. Örneğin aksiyon denilince Call of Duty, kiralık ajan olmak için Hitman, özgürce istediğimizi yapabilmek için GTA, ilkel şartlarda mücadele denilince de çoğu insanın aklına Far Cry gelir. Motor sporlarında ise herkesin bileceği üzere Need for Speed vazgeçilmezdir.

Ralli tutkunları için ise açık ara en iyi ralli oyunu Codemaster'ın ürettiği DIRT serisi. Gerek görüntü kalitesi gerekse oyun motoru anlamında oldukça başarılı olan DIRT'in son serisi Rally piyasaya çıktı. Hatırlayacağımız üzere DIRT Rally geçtiğimiz aylarda PC için çıkmıştı. Codemasters, sabırsızlıkla bekleyen Play Station ve Xbox sahiplerini de üzmedi ve bu platformlar DIRT Rally'yi bu platformlar için de piyasaya sürdü.

Oyunun getirdiği yeniliklere değinecek olursak DIRT Rally, ralli severlere karlı ve buzlu pistler dahil birçok haritada farklı deneyim yaşatacak. Yeni oyunda seleflerine göre yeni haritalar ve araç paketleri bulunuyor. Renault 5 Turbo, Opel Corsa Super 1600, Peugeot 207 S1600 ve Mini Classic Rallycross eklenen yeni ralli araçlarından birkaç tanesi.

Oyunda ayrıca gece yarışlarındaki aydınlatmanın da oldukça başarılı olduğu gözleniyor. Diğer taraftan hem tek kişilik kariyer hem de 8 kişiye kadar çok kişili multiplayer modu bulunan DIRT Rally, oyun severlere keyifli bir ralli deneyimi sunacak.

Son olarak DIRT Rally'nin bilgisayarlar için Steam üzerinden 89 TL'ye satıldığını belirtelim. Yine bilgisayar üzerinde oynamak isteyenler için minimum sistem gereksinimleri aşağıda yer alıyor:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: AMD FX Serisi veya Intel Core i3 Serisi
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: AMD HD5450, Nvidia GT430 veya Intel HD4000 1GB RAM (DirectX 11 grafik kartı gereklidir)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı