Windows Vista sisteminin sonu geliyor

Windows işletim sisteminin en başarısız sürümü olarak bilinen Windows Vista yolun sonuna geliyor.

Windows Vista sisteminin sonu geliyor
Windows Vista sisteminin sonu geliyor
GİRİŞ 13.04.2016 15:28 GÜNCELLEME 13.04.2016 15:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2005 yılında yani bundan tam 11 yıl piyasaya sunulan Windows Vista işletim sistemi, dönemin CEO'su Steve Ballmer tarafından en büyük pişmanlığı olarak nitelendirilmişti.

Geçen dönem için özellikle Windows 7 ve Windows 10 gibi başarılı yapımlarla yükselişe geçen Microsoft, 2012 yılında işletim sistemine güncellemeye vermeyi durdurmuştu ve sadece güvenlik yamaları sunulmaya devam edildi.

Ortaya çıkan yeni bilgi ise Vista sürümünün fişinin tamanen çekileceği yönünde. 11 Nisan 2017 tarihi itibariyle Vista sürümü tamamen bitirilecek.

YORUMLAR 3
  • Yalan 8 yıl önce Şikayet Et
    Atmayın: Vista sistemi o kadar sorunlu bir sistem değil. Hala xp Kullanan kişiler var. Vista zamanının en iyisiydi bence. Halen de kullanılıyor.
    Cevapla
  • pc muhendisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Windows 7 cok yuksek render video cizim vs ugrasmayanlar icin ozellikle ev kullanicilarin ve normal kullanicilarin hala gözdesi.Zaten vistada olan bazi hatalar windows 7 de duzeltildi ve son servis paketi sp1 ile daha da saglam hale geldi.Tavsiyem ev kullanicilari icin windows 7 home premium sp1 kurmalari.Ofis ve sirketler icin ise su anda windows 10 genisletilmekte Gamer pc kullanan arkadaslar windows 10 icin acele etmesinler.Guncel windows 8.1 pro isinizi gorecektir.Lakin yeni cikan windows 10 surumu bazi program uyumsuzluklari ve stabilite acisindan sorun cikarabilir.Yani su anda windows 10 icin rahat 2 sene var
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Vista kullanan kaldımı ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!