Apple akıllı hoparlör satış tarihi açıklandı

Apple'ın uzun zamandır beklenen akıllı hoparlörü HomePod'un özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Apple akıllı hoparlör satış tarihi açıklandı
Apple akıllı hoparlör satış tarihi açıklandı
GİRİŞ 24.01.2018 14:07 GÜNCELLEME 24.01.2018 14:07

Apple, uzun zamandır konuşulan ve hakkında birçok kaynakta farklı şekillerde haberler çıkan akıllı hoparlörü HomePod'u dün resmen duyurdu. Siri destekli bu yeni hoparlörler 9 Şubat'ta satışa sunulacak.

HomePod, Apple'ın akıllı hoparlör sektörüne giriş bileti olacak. Şu an için Google Home ve Amazon Alexa hakimiyetinde olan bu sektör, yakın zamanda birçok yeni aktör kazanabilir. İşte Apple'ın HomePod hamlesi bu yüzden önem taşıyor.

Şirketin önemli isimlerinden biri olan Philip Schiller tarafından bu ürünle ilgili yapılan açıklamada: "HomePod büyülü bir müzik deneyimi yaşatmak için geliştirildi. Gelişmiş ses teknolojisi ve Siri desteğiyle kullanıcılara keyifli ve kaliteli bir müzik deneyimi yaşatacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Ön satışlarına Apple'ın kendi sitesi üzerinden 26 Ocak'ta başlanacak olan akıllı hoparlörün kesin çıkış tarihi ise 9 Şubat 2018. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallıklar ve Avustralya'da satışa sunulacak olan HomePod, ilerleyen zamanlarda diğer ülkelerde de raflardaki yerini alacak. Unutmadan eğer bir HomePod sahibi olmak isterseniz, 349$'ı gözden çıkarmanız gerekecek.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
İzmir'de peş peşe yangınlar