Dünyayı sarsan UFO itirafı: Aramızdalar ve bildiğimiz fiziğe meydan okuyorlar!

ABD istihbarat komitesindeki Kongre üyesi Tim Burchett, uzaylıların 'insanları kömür briketine dönüştürecek teknolojiye sahip olduğunu' ve Hükümetin 1890'dan beri UFO varlığını örtbas ettiğini söyledi.

Dünyayı sarsan UFO itirafı: Aramızdalar ve bildiğimiz fiziğe meydan okuyorlar!
Dünyayı sarsan UFO itirafı: Aramızdalar ve bildiğimiz fiziğe meydan okuyorlar!
GİRİŞ 07.07.2023 17:47 GÜNCELLEME 07.07.2023 17:47
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

İstihbarat komitesindeki Kongre üyesi uzaylıların 'insanları kömür briketine dönüştürecek teknolojiye sahip olduğunu' ve ABD hükümetinin 1890'dan beri UFO varlığını örtbas ettiğini söyledi.

UFO'ları araştıran Tennessee'li bir kongre üyesi, cisimlerin aramızda olduklarını 'bildiğimiz fiziğe meydan okuyor' gibi göründüğünü iddia ediyor.

Cumhuriyetçi Tim Burchett, gökyüzündeki cisimlerin bu dünyadan olmadığına, su altında uçma yeteneklerine sahip olduklarına ve arkalarında asla ısı izi bırakmadıklarını belirtti.

"UFO KAZASI'NDAN BERİ HÜKÜMET ÖRTBASLARIYLA UĞRAŞIYORUZ"

UFO oturumlarını denetleyen Temsilciler Meclisi Gözetim Komitesi'nde yer alan Burchett'e henüz kamuoyuna açıklanmamış gizli görüntüler gösterildi.

Kongre üyesi bu hafta Event Horizon podcast'ine verdiği demeçte '1947'den beri, muhtemelen 1897'de Aurora Texas UFO kazası'ndan beri hükümet örtbaslarıyla uğraşıyoruz' dedi.

Burchett podcast sırasında, "Onlar dünya dışı araçlar ışık yılları boyunca ya da bildiğimiz fiziğe meydan okurcasına gördüğümüz hızlarda seyahat edebilirler, su altında uçabilir ve ısı izi yaymazlar" dedi.

İNSANLIĞIN UFO'LARLA MÜCADELE EDEMEYECEĞİNİ BELİRTTİ

Kongre üyesi sözlerini şöyle sürdürdü: 'Biz kendi ligimizin dışındayız. Onlarla istediğimiz gibi mücadele edemeyiz.' Bu yüzden bizim için bir tehdit olduklarını düşünmüyorum, yoksa çoktan tehdit olurlardı.

Burchett, gizliliğin güç, yolsuzluk ve paranın etkisinden kaynaklandığına inanıyor.

80 YILLIK SİLAHLANMA YARIŞI İÇİNDELER

Ayrıca Ulusal Jeo-uzamsal-İstihbarat Ajansı (NGA) ve Ulusal Keşif Ofisi (NRO) için çalışmaya devam eden madalyalı bir Afganistan savaş subayı olan David Grusch'da

Capitol Hill'de verdiği röportajlarda ve gizli brifinglerde, ABD ve diğer ulusların düşen UFO'ları silahlandırmak için çok gizli bir '80 yıllık silahlanma yarışı' içinde olduklarını söylediği hatırlatıldı.

Bilim insanları açıkladı: Yıldızlararası bir uzay aracının kalıntısı bulunmuş olabilir!Bilim insanları açıkladı: Yıldızlararası bir uzay aracının kalıntısı bulunmuş olabilir!

"BİZ HALLEDEBİLİRİZ YOLSUZLUĞU BIRAKIN, HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARALIM"

Burchett ve meslektaşlarının yaklaşan UFO oturumlarında üstesinden gelmeyi umdukları şey de budur.

"Biz halledebiliriz. Yolsuzluğu bırakın. Her şeyi ortaya çıkaralım."

Dailymail'in derlediği habere göre Burchett, hükümetin bu teknolojiden zaten haberdar olduğunu ve 1890'larda bir haber kupüründe gökten düşen bir 'zeplinin' tarif edilmesinden beri bunu örtbas ettiğini iddia etti.

Kongre üyesi, gökyüzünde gördüğümüz garip şeylerin bu dünyaya ait olmadığı için ulusal ya da küresel güvenliği etkileyip etkilemeyeceği sorusuna hemen şu yanıtı verdi:

"Yüzde 100, hiç şüphesiz."

Gökten düşen UFO (zeplin) olayının örtbas edilmeye çalışıldığı belge

DÜŞEN ARACIN MARS GEZEGENİNİN YERLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Gazete kupüründe, yerel halkın sabah saat altıda gökyüzünde seyreden ve 'saatte sadece 10 ya da 12 mil hızla' giden bir zeplin gördükleri belirtiliyor.

Raporda, kamuya açık meydanın üzerinden uçarak bir yel değirmenine çarptığı ve 'korkunç bir patlamayla' parçalara ayrıldığı iddia ediliyor.

Kupürün devamında, gemide tek bir pilotun bulunduğu ve kalıntılarının kötü bir şekilde deforme olduğu, ancak 'bu dünyanın bir sakini olmadığını' bilmeye yetecek kadar olmadığı açıklanmaktadır.

ABD sinyal servisi görevlisi T.J. Weems, düşen aracın Mars gezegeninin yerlisi olduğunu iddia etti.

Kongre üyesi, "Eğer hükümet 60 yıl önce onlara bir şey verdiyse, bilirsiniz, diyelim ki bir şeyi kurtardılar ve bir şirkete devrettiler ve bu şekilde gizli tutmak hükümet içinde tutmaktan daha kolay" diyerek iddialarını tamamladı.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 73
  • Adem 9 ay önce Şikayet Et
    Boş muhabbetler booooooşşşşş
    Cevapla
  • Uygurlu 9 ay önce Şikayet Et
    Kaza yapıyorlarsa çok teknolojik değiller. İnandırıcı değil
    Cevapla
  • Tencere kapağı 9 ay önce Şikayet Et
    Korcan Karar anlatsa inanılabilir ama bu adamlara inanamıyorum
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    selam söyle olurmu
    Cevapla
  • Dervis 9 ay önce Şikayet Et
    Daniel Craig in oynadığı Kovboylar ve Uzaylılar - Cowboys & Aliens ve John Carter: İki Dünya Arasında ki iki filmi izleyenler burda anlatılanları bu filmlerin konuları ile birebir örtüştüğünü görecektir. yani karşımızda 2025 yapımı bir Hollywood senaryosu bulunmakta. iyi seyirler Dünyanın bakıp ama görmeyen insanları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!