MasterChef İbrahim aslen nereli ve kaç yaşında? Masterchef İbrahim elendi mi?

MasterChef'te bu hafta potada olan isimlerden biri de İbrahim. Yeteneği ile şefleri etkilemeyi başaran yarışmacı, MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna girmeye hak kazandı. Peki yarışmacı İbrahim kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte MasterChef İbrahim elendi mi? İşte tüm detaylar...

MasterChef İbrahim aslen nereli ve kaç yaşında? Masterchef İbrahim elendi mi?
MasterChef İbrahim aslen nereli ve kaç yaşında? Masterchef İbrahim elendi mi?
GİRİŞ 13.09.2021 17:24 GÜNCELLEME 13.09.2021 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

4 Ağustos akşamı TV ekranlarında yayınlanan bölümde yaptığı yemekle tüm rakiplerini eleyen yarışmacı İbrahim,  MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yerleşen dördüncü isim oldu. Seyirciler tarafından araştırılan yarışmacı Masterchef İbrahim kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İbrahim Cingözler’in hayatı ve diğer detaylar…

Masterchef Türkiye’nin ana kadrosunda yer alan yarışmacı İbrahim Cingözler 25 yaşındadır. Aslen Adanalı olan yarışmacı, Bodrum’da ikamet etmektedir. Üniversite dönemine kadar Adana'da yaşamına devam eden MasterChef İbrahim, bir arkadaşının yoğun ısrarı üzerine MasterChef'e  başvuru yaptı.

Bodrum'un yöresel ürünleriyle hazırladığı 'Egeden' isimli yemekle katılan İbrahim, şeflere evet dedirtmeyi başardı. İlk elemelere ablası ile birlikte giden yarışmacı İbrahim, eleştiriye açık olduğunu ifade ederek, MasterChef'te öğretilenleri öğrenmeye geldiğini dile getirdi.

İyi bir şef olduğunu ancak yarışma sayesinde daha iyi bir şef olabileceğine vurgu yapan iddialı yarışmacı, diğer yarışmacıların bol şansa ihtiyacı olduğunun ve şampiyon olmak istediğinin altını çizdi.

MASTERCHEF İBRAHİM ELENDİ Mİ?

MasterChef Türkiye'de 12 Eylül akşamında bir kişi daha yarışmaya veda edecek. Potada, İbrahim, Mert, Hamza, Azize, Dilara ve Safanur var. İbrahim son ikiye Hamza ile kaldı ve elenen isim İbrahim oldu.

MasterChef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan nerelidir ve kaç yaşındadır?MasterChef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 1
  • Arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok üzüldüm İbrahim icin.iyi bir sef adayidi bence.yolu acik olsun!
    Cevapla