MasterChef Fatma nereli ve kaç yaşında? Acun'dan teklif aldığı konuşulan MasterChef Fatma Polat kimdir?

MasterChef Fatma yeteneği ve güler yüzü ile seyircilerin dikkati çekti. Yaptığı yemekler ile şeflerin takdirini kazanan Fatma MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda yerini aldı. Peki MasterChef yarışmacısı Fatma kimdir, asıl mesleği nedir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

MasterChef Fatma nereli ve kaç yaşında? Acun'dan teklif aldığı konuşulan MasterChef Fatma Polat kimdir?
MasterChef Fatma nereli ve kaç yaşında? Acun'dan teklif aldığı konuşulan MasterChef Fatma Polat kimdir?
GİRİŞ 09.09.2021 16:46 GÜNCELLEME 09.09.2021 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

1 Ağustos akşamı yayınlanan bölümde çıkardığı iyi tabaklar ile kendine rakip tanımayan Fatma, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yerleşen ilk isim olmayı başardı. MasterChef izleyicileri tarafından merak edilen ve araştırılan yarışmacı Fatma Polat kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte tüm cevaplar ve detaylar…

Fatma Polat aslen Sivaslıdır ve 38 yaşındadır. Sosyoloji ve Psikoloji alanlarında lisans eğitimi alan MasterChef yarışmacısı, aynı zamanda aile danışmanlığı yapmaktadır.

İstanbul’da ikamet eden başarılı yarışmacı, üç çocuk annesidir. Hobi olarak boks sporu ile ilgilenen yarışmacı kendini ‘öğrenme obezi’ olarak tanımlamaktadır.

MASTERCHEF FATMA ELENDİ

MasterChef Fatma 5 Eylül akşamı ekrana gelen bölümünde en başarısız tabağı yaparak yarışmaya veda etti. 

Masterchef Fatma'nın yerine Azize kadroya dahil oldu.

MasterChef Azize aslen nereli ve kaç yaşında? MasterChef Azize evli mi? Hayatı hakkında bilgilerMasterChef Azize aslen nereli ve kaç yaşında? MasterChef Azize evli mi? Hayatı hakkında bilgiler

 

MASTERCHEF FATMA ACUN'DAN TEKLİF Mİ ALDI? 

Seyirci tarafından oldukça dikkat çeken ve sevilen yarışmacı MasterChef Fatma'nın Acun Ilıcaı'dan teklif aldığı öne sürülüyor. İddiaya göre Acun, Fatma Polat'a, Exxen'de yayınlanması planlanan bir program için teklifte bulundu. 

MasterChef Milhan kimdir? MasterChef Milhan nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Milhan kimdir? MasterChef Milhan nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef Dilara kimdir? Masterchef Dilara nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Dilara kimdir? Masterchef Dilara nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 1
  • seyfettin 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam yazılmış özür...
    Cevapla