Alparslan Büyük Selçuklu 'Avar Alp' Burak Şafak kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?

Alparslan Büyük Selçuklu'nun dikkat çekici oyuncusu Burak Şafak oldukça merak edildi Tavırları ile öne çıkan oyuncu Burak Şafak kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Burak Şafak'ın hayatı ve biyografisi...

Alparslan Büyük Selçuklu 'Avar Alp' Burak Şafak kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?
Alparslan Büyük Selçuklu 'Avar Alp' Burak Şafak kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 29.05.2023 17:30 GÜNCELLEME 29.05.2023 17:30

Burak Şafak 19 Şubat 1991'de Adana'da dünyaya geldi. İlköğrenimini, Dervişler İlköğretim Okulunda, lise öğrenimi ise Enver Kurttepeliler lisesinde tamamladı.

Liseli yıllarında yaptığı taklitler ile öne çıkan oyuncu, yeteneğinin üzerine giderek üniversite tercihini bu yönde yaptı ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro-oyunculuk bölümüne başladı. 2017'de bu bölümden mezun oluşunun ardından oyunculuk sektörüne atıldı. 

SIFIR BİR DİZİSİ

Üniversiteden mezun olduktan sonra,2019'da arkadaşları ile birlikte projeleri olan Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana'da  dizisini hayata geçirdi. Dizide Cabbar karakterine hayat veren Şafak, oldukça dikkat çekti. 

Amatör olarak çektikleri bu internet dizisi, çok tutunca ve ekonomik kazanç getirmeye başlayınca profesyonel bir diziye dönüşmeye başladı. 

En son 2020'de ise Ramo dizisinde oyunculuk performansı sergiledi. Şimdi ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol almaktadır. 

BURAK ŞAFAK OYNADIĞI DİZİLER

2016-2019 -  Sıfır Bir

2020-2021 - Ramo

2021 - Aynı Gecenin Laciverti

2021-2023 - Alparslan Büyük Selçuklu 

Barış Bağcı kimdir ve kaç yaşındadır? Barış Bağcı'nın oynadığı diziler nelerdir? Barış Bağcı kimdir ve kaç yaşındadır? Barış Bağcı'nın oynadığı diziler nelerdir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL