İzzet Yıldızhan aslen nereli ve kaç çocuğu var? İzzet Yıldızhan'ın eşleri kimler? Aile hayatı...

Çok sayıda çocuğu bulunan İzzet Yıldızhan aile hayatına olan bakış açısı ile sosyal medyada yankı uyandırdı. Çocuklarını otelde çalıştıran Yıldızhan aile hayatına ilişkin önemli bilgiler aktardı. Müzisyen İzzet Yıldızhan kaç evlilik yaptı ve eşleri kimlerdir? İzzet Yıldızhan nerelidir ve kaç çocuğu vardır? İşte tüm detaylar...

İzzet Yıldızhan aslen nereli ve kaç çocuğu var? İzzet Yıldızhan'ın eşleri kimler? Aile hayatı...
İzzet Yıldızhan aslen nereli ve kaç çocuğu var? İzzet Yıldızhan'ın eşleri kimler? Aile hayatı...
GİRİŞ 11.01.2022 11:11 GÜNCELLEME 11.01.2022 11:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzzet Yıldızhan, 4 Nisan 1966'da Diyarbakır, Çermik'de dünyaya geldi. Zaza kökenli ailenin çocuğudur ve 15 kardeşin en küçüğüdür.

Henüz 1 yaşındayken babasını kaybeden İzzet Yıldızhan, çok küçük yaşlarda berber çıraklığı yaptı. Bir dönem Adana'da pamuk işçiliği yaptı. 

İlköğrenimini tamamladıktan sonra liseye başladı. Ancak bazı imkansızlıklardan dolayı liseyi 2'inci sınıfta bırakmak zorunda kaldı. O yaşlardan itibaren Diyarbakır'da kebapçılık yapmaya başladı. Daha sonraki dönemlerde Ankara'ya taşınan Yıldızhan mesleğine burada devam etti.

KEBAPÇILIKTAN SOLİSTLİĞE 

Ankara'da kebapçılık yaptığı dönemde profesyonel müzik hayatına adım attı. Yıldızhan'ın sesini beğenen bir arkadaşının yönlendirmesi ile  Fevzi Atlıoğlu'ndan müzik dersleri aldı ve gece kulüplerinde boy göstermeye başladı. Sahnede başarılı olan Yıldızhan, günden güne daha iyi olmaya başladı ve daha iyi mekanlarda sahne almaya başladı.

 

İSTANBUL'A GİTTİ

1989 yılında İstanbul'a taşındı. Burada umduğunu bulamadı ve yeniden Ankara'ya geri döndü.

1994'te ise Selami Şahin‘le tanıştı ve ardından İstanbul'a tekrar taşındı. Bu taşınmanın ardından hayatını burada devam ettirdi.

OYUNCULUK YAPTI

1998'de 'Birisi' adlı dizide başrol oynadı. Bu sayede gittikçe tanınır hale geldi. 

Bu dönemde çıkardığı 'Birisi' albümü ile Magazin Gazetecileri Derneğinden 'Altın Objektif Ödülü'nü aldı ve 'Yılın Sanatçısı' olarak seçildi.

ALBÜM ÇIKARDI

Selami Şahin'in teklifini kabul eden müzisyen 'İsimsiz asker – sen yoksun”' isimli ilk albümünü çıkardı. Ardından Emrah'ın desteğini alarak 'Nerelerdesin' albümünü müzikseverler ile buluşturdu.

2009'da 'Deli misin sen', 2013'te ise 'Sevgilim' albümlerini çıkardı. 

OTEL YAPTI 

Müzik şirketine de sahip olan Yıldızhan, müzik şirketi ve 2012'de İzmir Çankaya’da 21 katlı 5 yıldızlı “Yıldızhan” oteli yaptırdı. İş hayatına devam eden otel, 2013'te Hilton ile franchising anlaşması imzaladı.

Otel şuan 'DoubleTree by Hilton' ismi ile çalışma hayatını sürdürmektedir. 

ÇOCUKLARINI OTELİNDE ÇALIŞTIRIYOR

Gündüz kuşağında bir programa konuk olan müzisyen Yıldızhan, oğullarını kendi otelinde çalıştırdığını ifade etti. İzmir'deki otelinin farklı departmanlarında görevlendirdiği çocuklarının okumasını istediğini söyledi.

Yıldızhan, çocuklarını her sene çalıştırdığının altını çizerek iki çocuğunun çamaşırhanede, diğer bir çocuğunun ise resepsiyonda olduğuna dikkati çekti. 

Ayrıca, çocuklarının bu çalışma hayatının okullar açılınca sona erdiğini söyledi. 

İZZET YILDIZHAN'IN EŞLERİ VE ÇOCUKLARI

İzzet Yıldızhan'ın 9 çocuğu bulunmaktadır. Ancak hiçbir zaman evlilik yapmamıştır.

İlk birlikteliği (çocuğunun dünyaya geldiği birliktelik) Nilüfer Yıldızhan ile yaptı. Bu  birltelikten 3 çocuk sahibi oldu. Çocuklarının ismi, Veysel Efe, Mustafa ve Ali Yuşa'dır. 

Yıldızhan, bir diğer birlikteliğini Suriye asıllı Gizem Hanım ile yaşadı. Bu birliktelikten bir kızı dünyaya geldi. Kızın ismi Sevgi'dir.

Öteki birlikteliğini ise kendi şarkı albümünde oynayan manken Ajda Ballıkaya ile yaşadı. Bu birliktelikten bir kız çocuğu dünyaya geldi. Kızına, annesinin adı olan ismi Suriye ismini verdi. 

En küçük çocuğunun adı 'Hamza'dır. Evlilik dışı ilişkilerinden ikiz çocuğunun da olduğu bilinmektedir. Ancak diğer çocuklarının annelerinin kim olduğu ise bilinmemektedir. 

YORUMLAR 3
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet versin hepimize,
    Cevapla
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi türkücüdür.
    Cevapla
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    evlilik dışı dediğiniz büyük ihtimalle dini nikahtır,o da güneydoğu halkının geleneğinde normaldır,batılılaşmış batılı şehirlerde a normal olabilir ama bu bizde normaldır.
    Cevapla