İçimizden Biri oyuncuları kimdir? İçimizden Biri final mi yapıyor? İçimizden Biri oyuncu kadrosu...

Show TV 'nin dizisi İçimizden Biri dizisinin oyuncuları ilgiyle takip ediliyor. 12 Eylül akşamı ilk bölümü ile seyirciye merhaba diyen dizinin final yapılacağı konuşuluyor. Peki İçimizden biri final mi yapıyor? İşte izleyiciler tarafından araştırılan İçimizden Biri oyuncuları hakkında tüm bilinmeyenler...

İçimizden Biri oyuncuları kimdir? İçimizden Biri final mi yapıyor? İçimizden Biri oyuncu kadrosu...
İçimizden Biri oyuncuları kimdir? İçimizden Biri final mi yapıyor? İçimizden Biri oyuncu kadrosu...
GİRİŞ 12.10.2021 17:11 GÜNCELLEME 12.10.2021 17:11

12 Eylül günü Show TV ekranında başlayacak olan dizi İçimizden Biri'nin ilginç konusu şimdiden dikkatleri çekti. Yabancı uyruklu bir erkek ile Türk bir kızın aşk hikayesini konu alan dizinin fragmanı seyirciye bir dönemin popüler dizisi 'Yabancı Damat' dizini anımsattı. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Bora Akkaş, Renan Bilek, Derya Alabora ve Mustafa Avkıran gibi isimler yer alıyor. 

İçimizden Biri dizisinde oyunculuk performansını sergileyen oyuncuların asıl isimleri ve kim oldukları merak konusu oldu. İşte dizinin oyuncuları ve oyuncuların hayatları... 

İÇİMİZDEN BİRİ HAVVA (ÖZGE YAĞIZ) KİMDİR?
Havva Aladağ karakterine hayat veren Özge Yağız dizide dikkat çeken isim oldu.

Özge Yağız 1997 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nden mezun oldu. Daha önce 'Adını Sen Koy', 'Yemin' ve 'Sol Yanım' dizilerinde rol aldı. 

İÇİMİZDEN BİRİ ADAM WİLLSON (BORA AKKAŞ) KİMDİR?
Adam Willson karakterini canlandıran Bora Akkaş,1990 İstanbul doğumludur.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra söylediği rap şarkılar ile de tanınmaktadır. 'Geniş Aile' dizisi ile ünlendi. 'Annemin Yarası', 'Öğrenci İşleri' ve daha birçok filmde rol aldı. 2017'de evlendiği oyuncu Seda Türkmen ile 2019'da boşandı.

İÇİMİZDEN BİRİ WİLLİAM WİLLSON (RENAN BİLEK) KİMDİR?
İçimiden Biri dizisinde William Willson karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Renan Bilek, 1968 İstanbul doğumludur.

Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. Leke isminde bir müzik grubuna dahil oldu. Daha sonra aynı isimle albüm çıkardı. Öyle Bir Geçer zamanki diizisindeki rolü ile ünlendi. Çok sayıda dizide ve filmde rol aldı. 

İÇİMİZDEN BİRİ EVA WİLLSON (DERYA ALABORA) KİMDİR?
İçimizden Biri dizisinde Eva Willson karakterine hayat veren Derya Alabora 1957 İstanbul doğumludur.

Mimar Sinan Üniversitesi'nde Tiyatro bölümü okudu. Bu üniversitede öğretim görevlisi olarak görev aldı. Başarılı kariyerinde çok sayıda ödül aldı. Ünlü oyuncu Uğur Yücel ile evlidir.

İÇİMİZDEN BİRİ GÜRBÜZ (BURAK SATIBOL) KİMDİR?
İçimizden Biri dizisinde Gürbüz karakterini canlandıran Burak Satıbol 1979 Bursa doğumludur.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya bölümünde okudu. 14 yaşında tiyatroya başladı.1993'ten beri ekranlarda boy göstermektedir. 20'den fazla filmde rol alan oyuncunun başarıları ödüller ile taçlandırıldı.

İÇİMİZDEN BİRİ HATUN (CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ) KİMDİR?
İçimizden Biri dizisinde Hatun karakteriyle oyunculuk performansı sergileyen Ceren Yalazoğlu Karakoç 1984 Ankara doğumludur.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümünden mezun oldu. Gündüz kuşağı dizisi olan 'Beni Affet' ile kendini tanıttı. Ardından Maria ile Mustafa dizisinde ve Akıncı'da rol aldı. Genç oyuncu Osman Karakoç ile evlidir. 

İÇİMİZDEN BİRİ HÜNKAR (MUSTAFA AVKIRAN) KİMDİR?
Show TV ekranında yayınlanan dizi İçimizden Biri'nde Hünkar karakterine hayat veren Mustafa Avkıran 1963 Gaziantep doğumludur.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü tamamladı. Bir dönem tiyatrolarda rol alan oyuncu, çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. Başarılı meslek hayatında çok sayıda ödüle layık görüldü. 

İÇİMİZDEN BİRİ HULUSİ (KORHAN HERDURAN) KİMDİR?
İçimizden Biri dizisinde Hulusi karakterini canlandıran Korhan Herduran 1988 Antalya doğumludur.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim alan oyuncu tiyatro bölümünü bitirdi. 2011!de ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşayan Korhan Herduran en son Mucize Doktor dizisi ile seyirci karşısına geçti. 

İÇİMİZDEN BİRİ HANIM (DENİZ CENGİZ) KİMDİR? 
İçimizden Biri dizisi ile ekran karşısına geçen Deniz Cengiz, Hanım Gürler karakterini canlandırmaktadır.

1989 doğumlu olan Cengiz, Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümünü başarı ile tamamladı. Gülse Birsel'in keşfettiği isim ilk olarak Jet Sosyete dizisinde boy gösterdi. Kısa sürede yeteneğini kanıtlayan oyuncu birçok dizi ve filmde rol aldı. 

İÇİMİZDEN BİRİ BÜKLÜM (ASUMAN DABAK) KİMDİR?
ShowTv'de ekranında seyirci ile buluşan dizi İçimizden Biri'nde Büklüm ismi ile rol alan oyuncu Asuman Dabak 1970 Akhisar doğumludur.

 

Üniverstede Turizm ve Otelcilik bölümünü okudu. Bir dönem tiyatrolarda boy gösterdi. Tatalı Hayat dizisindeki rolü ile tanınır hale geldi. Çok sayıda dizide ve filmde rol aldı. Yetenekli oyuncu evlidir ve bir çocuk sahibidir. 

İÇİMİZDEN BİRİ FİNAL Mİ YAPIYOR? 

Edinilen bilgiye göre, Show Tv ekranında yayınlanan İçimizden Biri dizisi için final kararı alındı. Dizinin bitme sebebi ise reytinglerinin düşük oluşu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL